Billeje Nashville

Bestil din billeje i Nashville Internationale Lufthavn i Tennessee med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Nashville og Tennessee.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Nashville Internationale Lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Nashville og Tennessee i dit helt eget tempo.

Nashville International Airport

Nashville International Airport. Foto-kredit: redlegsfan21. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Generelt om Nashville Internationale Lufthavn

Nashville Internationale Lufthavn bærer det officielle navn Nashville International Airport og har lufthavnskoden BNA. Den ligger i den sydøstlige del af byen Nashville i delstaten Tennessee i USA. Lufthavnen, som er grundlagt i 1937, er – med sine omkring 16 millioner årlige passagerer og 310,000 årlige flyoperationer – den største og mest travle lufthavn i Tennessee og den fireogtredive-største lufthavn i USA målt på passagerantal.

Lufthavnen er en central lufthavn for det amerikanske luftfartsselskab Southwest Airlines og var tidligere knudepunkt for det endnu større amerikanske luftfartsselskab American Airlines.

Der er primært flyvninger til andre amerikanske lufthavne fra lufthavnen, såsom Chicago–O’Hare, Miami, New York–JFK, New York–LaGuardia, Washington–National, Cincinnati, Detroit, Minneapolis/St. Paul, New York–LaGuardia m.fl. De tre top-destinationer fra lufthavnen er Atlanta, GA, Dallas/Fort Worth, TX og Denver, CO.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Nashville Internationale Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Nashville Internationale Lufthavn, såsom Enterprise, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Nashville og Tennessee. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Nashville Internationale Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Nashville Internationale Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Nashville Internationale Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Tennessee, som du kan opleve med en lejebil fra Nashville Internationale Lufthavn, foruden naturligvis Nashville selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Nashville Internationale Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Nashville (ca. 13 km)
  • Franklin (ca. 39 km)
  • Murfreesboro (ca. 52 km)
  • Clarksville (ca. 86 km)
  • Jackson (ca. 251 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for lufthavnen her.

Find den billigste lejebil i Nashville Internationale Lufthavn (BNA) Find Billeje her --> Sammenlign priser her