Billeje i Dallas Love Field Lufthavn

Dallas er en moderne story, og samtidigt er der masser at se omkring den. Nå det hele med en lejebil fra Billeje.info. Foto: fcn80

Dallas er en by i hjertet af det nordlige Texas. Byen er en af de største i Texas, og betragtes som en stor turistattraktion, og byen modtager millioner af turister hvert år. Der er masser af spændende seværdigheder at opleve under en rejse til Dallas. De fleste besøgende ankommer med fly til Dallas Love Field Airport.

Lufthavnen i Dallas er et af de største kommercielle knudepunkter i Dallas. Lufthavnen ligger 9 km nordvest for centrum, og har mange faciliteter i høj kvalitet, samt høje sikkerhedsstandarder.

Man finder nogle fremragende faciliteter i Dallas lufthavn, såsom hæveautomater, restauranter, snackbarer, gavebutikker, gode parkeringsmuligheder samt mange biludlejningsfirmaer.

Biludlejning i Dallas lufthavn

I Dallas Love Field Airport kan man nemt finde billig biludlejning hos et af de mange kontorer, såsom Avis, Alamo, Budget, Thrifty, Enterprise, National eller Hertz. Her kan turister leje en bil til en overkommelig pris.

Ved at leje en bil i Dallas Love Field Airport, kan man udforske Dallas i sit eget tempo. Man kan besøge det centrale Dallas eller Market Hall og Trade Center, som ikke ligger langt fra lufthavnen. Derudover kan man selv lægge sit eget program, så man kan se præcis det man ønsker under sin rejse til Dallas.

Læs mere om Dallas på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Dallas Love Field Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her