Billeje El Paso

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen El Paso i delstaten Texas i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i El Paso kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om El Paso

El Paso ligger ved floden Rio Grande i den vestligste del af delstaten Texas i det sydlige USA. Byen er – med sine omkring  674,433 indbyggere – den sjettestørste by i Texas og den nittende-største i USA. Sammen med den mexicanske by Juárez på den anden side af grænsen udgør El Paso det største to-sprogede (amerikansk-spansk) byområde i Vesten.

Byen blev grundlagt i kølvandet på FrayGarcia de San Franciscos etablering af en spansk katolsk forpost i området i 1659, kaldet Our Lady of Guadalupe-missionen, hvorfra der senere blomstrede en landsby op.

Idag er byen blandt andet kendt for sit universitet, University of Texas, der tidligere er blevet kåret som landets syvende-bedste universitet, og for en række af USA´s største militære anlæg. Blandt byens seværdigheder er Plaza Theatre, Wyler Aerial Tramway, Hueco Tanks State Historic Site, Franklin Mountains State Park, El Paso Museum of Art m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i El Paso

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i El Paso blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i El Paso Find Billeje her --> Sammenlign priser her