Billeje El Paso

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen El Paso i delstaten Texas i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i El Paso kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om El Paso

El Paso ligger ved floden Rio Grande i den vestligste del af delstaten Texas i det sydlige USA. Byen er – med sine omkring  674,433 indbyggere – den sjettestørste by i Texas og den nittende-største i USA. Sammen med den mexicanske by Juárez på den anden side af grænsen udgør El Paso det største to-sprogede (amerikansk-spansk) byområde i Vesten.

Byen blev grundlagt i kølvandet på FrayGarcia de San Franciscos etablering af en spansk katolsk forpost i området i 1659, kaldet Our Lady of Guadalupe-missionen, hvorfra der senere blomstrede en landsby op.

Idag er byen blandt andet kendt for sit universitet, University of Texas, der tidligere er blevet kåret som landets syvende-bedste universitet, og for en række af USA´s største militære anlæg. Blandt byens seværdigheder er Plaza Theatre, Wyler Aerial Tramway, Hueco Tanks State Historic Site, Franklin Mountains State Park, El Paso Museum of Art m.fl.

Billigste billeje i El Paso

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i El Paso blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i El Paso Find Billeje her -- data-src=