Tampa Lufthavn. Foto: LoneStarMike, Creative Commons.

Billejekunder i Tampa International Airport (TPA) må vente lidt længere på den nye bygning, der skal huse lufthavnens biludlejningsfirmaer. I stedet for den planlagte åbning i efteråret 2017, betyder forsinkelser på grund af dårligt vejr, at den i stedet først indvies i starten af 2018.

Udvidelse til 1 millard dollars

Ifølge en artikel i Tampa Bay Business Journal vil det nye center for biludlejning i Tampa Lufthavn samle 16 forskellige firmaer og blive forbundet til resten af lufthavnen med et nyt transportsystem, SkyConnect.

Det nye billeje-center som bliver på omkring godt 24.000 m2 er blot en mindre del af en stor udvidelseplan for lufthavnen i Florida til en anslået værdi i alt 1 milliard dollars. Udvidelsen inkluderer blandt andet også talrige nye butikker og spisesteder.

Tampa Lufthavn som ligger omtrent 11 km fra centrum af Tampa Bay, betjenes af en bred vifte af amerikanske og internationale flyselskaber som American Airlines, United, British Airways og Lufthansa. Lufthavnen er en af de få i USA med faste forbindelser til Cuba.

Bestil billig billeje i Tampa Lufthavn

Med en beliggenhed midt på vestkysten er Tampa et godt udgangspunkt for en bilferie i Florida. Vil du bestille billeje i Tampa Lufthavn hjemmefra, kan du gøre det i søgemaskinen øverst her på siden.

Søgemaskinen fra CarTrawler gør det nemt hurtigt at sammenligne priser på lejebiler fra alle biludlejningsfirmaerne i lufthavnen, så du er sikker på at finde det bedste tilbud på den type bil, du ønsker.

Er det første gang du skal på bilferie i USA? Så kan vi anbefale dig at læse vores artikel om færdselsregler i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *