Firefly car rental

Firefly_Car_Rental_logoFirefly Car Rental er en relativ ny spiller på markedet for billig billeje, som ejes af Hertz. På hjemmemarkedet i USA og i Europa tilbyder Firefly prisvenlig billeje i en lang række lufthavne.

I Europa finder du Firefly car rental på en række af de mest populære rejsemål. I Spanien tilbydes for eksempel billig billeje i lufthavnene i Malaga, Alicante, Sevilla, Valencia, men også i blandt andet Italien og Frankrig er Firefly tilstede med gode lejebiler til lave priser.

Priser på lejebiler fra Firefly

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Firefly med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du har brug for en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

I oversigten vil du se samtlige ledige lejebiler og priser fra lang række biludlejningsselskaber på destinationen. Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, kan du benytte filteret i menuen og vælg “Firefly”.

Lavpris billeje

Fire Fly bruger samme koncept, som du kender fra flyselskaber som Ryanair, når de tilbyder lavpris billeje. Nemlig lave priser, men også mindre service og tillæg for ekstra ydelser. At lavpriskonceptet også virker når folk lejer bil, er Fire Fly på Mallorca et godt eksempel på, for firmaet har her oplevet en stor vækst. I løbet af ganske kort tid er Fire Fly blevet en af de største udlejere i lufthavne overalt i Europa herunder Italien, Spanien, Portugal, Tyskland og Frankrig.

Kundeanmeldelser af Firefly

Vil du læse anmeldelser fra andre, som har erfaring med billeje hos Firefly? Herunder kan du finde links til Trustpilot og Reviewcentre, som begge samler kundeanmeldelser på bl.a. dansk og engelsk. Husk at har du haft en god eller dårlig oplevelse med Firefly biludlejning, så kan du også her på billejeinfo skrive en kommentar på vores blog, så andre bruger kan få glæde af dine erfaringer.

Se anmeldelser af Firefly på Trustpilot

Læs anmeldelser af Firefly på Reviewcentre

Læs mere om Firefly på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Firefly car rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her