Firefly biludlejning i Almeria lufthavn

Velkommen til Firefly biludlejning i Almeria lufthavn. Firefly som er et lavprisselskab ejet af Hertz tilbyder ofte de bedste priser på leje af bil, ikke kun i Almeria lufthavn, men overalt i Spanien.

Sådan finder du priser på Firefly billeje i Almeria lufthavn
Indtast i søgemaskinen i hvilken by eller lufthavn du ønsker at afhente og aflevere din lejebil (husk du kan uden gebyr vælge at afhente bilen i Almeria lufthavn og aflevere på en anden destination!). Vælg herefter periode og tryk find billigste pris >. I oversigten ser du nu samtlige ledige lejebiler og priser fra mere end 350 forskellige udlejningsselskaber i Spanien. Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, så benyt vores filter i menuen og vælg Firefly under Car Rental Agent.

Jeg vil ønsker dig god fornøjelse med at finde den billigste og bedste bil i Almeria lufthavn, og husk det altid er en god ide at sammenligne priser i flere forskellige søgemaskiner. Vil du vide mere om billeje, forsikringer osv. så kan du altid kan finde svar på spørgsmål om billeje i vores FAQ.

Lej bil med Firefly i Almeria lufthavn

Information om Almeria lufthavn

Almeria Airport som er det officielle navn på lufthavnen ligger kun ca. 10 kilometer øst for byen og bare 500 meter fra kysten og de dejlige strande som området er så kendt for.

Transport til og fra lufthavnen

Taxa: Der er en taxaholdeplads lige når du kommer ud fra terminalen. Turen i bil til centrum af Almeira tager kun omkring 15 minutter.

Bus: Buslinje nummer 20 forbinder lufthavnen til forskellige steder i Almeria by og kører naturligvis også til centrum. Turen i bus fra lufthavnen til byens busstation tager en god halv time.

Flyselskaber

Rejser du fra Danmark er du nødt til at foretage en mellemlanding, da der i skrivenede stund ikke er flyselskaber som har direkte ruter til Almeria lufthavn. Du bedste forbindelser finder du bla. med Vueling og Iberia. Der er også en del charterbureauer som flyver til lufthavnen i Almeira, men langt de fleste vælger normalt at benytte Malaga lufthavn som ligger et par timers kørsel fra Almeira.

Guide med tips og råd om Almeria lufthavn

I vores guider om billeje i Spanien finder du naturligvis også informationer om Almeria og lufthavnen. Få tips og råd om biludlejning og læs mere om området omkring Almeria.

Få information, tips og råd om billeje i Almeira lufthavn

Find den billigste lejebil i Almeria lufthavn Find Billeje her -- data-src=