Firefly biludlejning i Asturias lufthavn

Velkommen til Firefly biludlejning i Asturias lufthavn. Firefly er et lavpris biludlejningsfirma som er ejet af Hertz. I Spanien er Firefly på få år vokset ganske meget og det er netop på grund af de meget lave priser på leje af bil som firmaet tilbyder. Derimod er Firefly ikke lige så “berømte” for deres service, men som altid hænger pris og kvalitet sammen!

Sådan finder du priser på Firefly billeje i Almeria lufthavn

Indtast i søgemaskinen i hvilken by eller lufthavn du ønsker at afhente og aflevere din lejebil (husk du kan uden gebyr vælge at afhente bilen i Asturias lufthavn og aflevere bilen på en anden destination!). Vælg herefter periode og tryk find billigste pris >. I oversigten ser du nu samtlige ledige lejebiler og priser fra mere end 350 forskellige udlejningsselskaber i Spanien. Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, så benyt vores filter i menuen og vælg Firefly under Car Rental Agent.

Jeg vil ønsker dig god fornøjelse med at finde den billigste og bedste bil i Asturias lufthavn, og husk det altid er en god ide at sammenligne priser i flere forskellige søgemaskiner der sammenligner priser på lejebiler. Vil du vide mere om billeje, forsikringer osv. så kan du altid kan finde svar på spørgsmål om billeje i vores FAQ.

Lej bil hos Firefly i Asturias lufthavn

Information om Asturias lufthavn

Asturias Airport som er det officielle navn på lufthavnen, også kendt som Ranon, er beliggende i bydelen Castrillón. Det er små 10 kilometer fra Avilés, 40 kilometer fra Gijón og ca. 50 kilometer fra Oviedo.

Transport til og fra lufthavnen

Taxa: Der er en taxaholdeplads uden for terminalen. Rejsen til Avilés tager omkring 17 minutter, Gijón 33 minutter og Oviedo 37. minut.

Bus: En bus forbinder lufthavnen til forskellige områder i regionen Asturien. Avilés, Gijón, Oviedo, Naveces, Santa María del Mar, Piedras Blancas, Salinas og San Juan de Nieva.

Flyselskaber

Der findes i skrivende stund ikke direkte ruter fra Danmark til lufthavnen i Asturias, men du kan med flyselskaber som Vueling og Iberia finde gode flyruter med en mellemlanding i f.eks Barcelona eller Madrid. Lavpris flyselskabet Vueling som er stor i lufthavnen opererer fra Terminal 1.

Guide med tips og råd om billeje i  Asturias lufthavn

Du finder mange flere informationer i vores guide om billeje i Asturias lufthavn. Her kan du også få tips og råd når du skal leje bil, få inspiration til oplevelser i bil og meget mere.

Få tips og råd i vores guide om billeje i Asturias lufthavn

Find den billigste lejebil i Asturias lufthavn Find Billeje her -- data-src=