Med en lejebil i Portugal er det let at finde de bedste surfstrande. Foto: Kyle Taylor

Skal du på storbyferie i Lissabon, giver det ikke meget mening at have en bil til rådighed. Langt de fleste af den portugisiske hovedstads seværdigheder kan nås med metro, sporvogn eller til fods. Lander du i Lissabon Lufthavn for at besøge andre dele af Portugal, er billeje derimod det helt rigtige valg.

Uanede muligheder med billeje i Portugal

Lissabon er i de senere år for alvor trådt ind på scenen blandt de populære rejsemål i Europa. Men det ville være en skam, hvis du ikke også oplever noget af det meget andet, som Portugal har at byde på.

Lejer du en bil i Lissabon Lufthavn, kan du for eksempel nemt køre mod sydvest for at udforske Alentejo-regionen. Dette er en lidt overset region til trods for, at den af mange kendere anses for en af de smukkeste. Her er det ideelt med billeje, da du så har ubegrænsede muligheder for at opleve de mange små, hyggelige landsbyer og unikke seværdigheder, der kan være svære at nå på andre måder. Fortsætter du mod syd, venter Algarvekystens fantastiske strande.

Tag på surferferie i Portugal med billeje

Lissabon Lufthavn er også et godt udgangspunkt for en bilferie i modsat retning – for eksempel en der ender i Porto. Der er ikke længere end hertil, at du kan tilbagelægge strækningen på tre timer ad motorvej. Følger du i stedet de mindre veje og gør stop undervejs ude ved kysten eller i de spændende byer længere inde i landet, kan dog turen nemt strækkes over adskillige dage. Besøg for eksempel tempelriddernes borg i Tomar.

Er det første gang du skal på bilferie i Portugal, anbefaler vi, at du sætte dig ind i færdselsreglerne i Portugal, selvom de i store træk er, som du kender dem fra Danmark.

Find billig billeje i Lissabon Lufthavn

Med en bred vifte af biludlejningsselskaber tilstede i lufthavnen er det som regel ikke noget problem at finde en lejebil, som passer til ens ønsker. Det er dog alligevel en god ide at lave sin bestilling allerede hjemmefra, da der særligt i højsæsonen kan være rift om de billigste lejebiler.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde og booke billeje i Lissabon Lufthavn. Den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler indhenter her tilbud fra blandt andet Avis Budget, Europcar og Hertz, så du nemt kan finde det bedste tilbud på den ønskede størrelse bil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *