Billeje Mallorca lufthavnMallorca lufthavn set fra luften - bestiller du billeje i Mallorca lufthavn har du mulighed for at udforske den vidunderlige ø. Foto: curimedia

Lej en billig bil med Avis biludlejning i Mallorca lufthavn. Avis er blandt de største biludlejnings-selskaber på Mallorca og især i Palma de Mallorca lufthavn. Avis rent a car har en stor og moderne flåde af udlejningsbiler. BillejeInfo samarbejder med CarTrawler der søger efter priser på din lejbil fra AVIS rent a car men også fra andre biludlejningsselskaber i Mallorca lufthavn, så du er sikker på at få den billigste pris på din bil.

Søg priser på din bil i Mallorca lufthavn

Indtast dato du vil afhente og aflevere din lejebil i søgemaskinen øverst her på siden og tryk “søg billeje” – så får du et overblik med priser og ledige lejebiler i Mallorca lufthavn fra alle billeje-selskaber i databasen.

AVIS rent a car i Mallorca lufthavn

AVIS rent a car finder du i ankomsthallen sammen med de andre biludlejningsselskaber som f.eks Hertz og SIXT biludlejning. Er du medlem af Avis Preferred så er der separate skranker så du ikke skal stå i kø for at få udleveret din bil.

AVIS rent a car samarbejder med flere af flyselskaberne der flyver til Mallorca lufthavn, bla. SAS og Air Berlin og giver bonus point hvis du bestiller din lejebil f.eks igennem SAS Euro Bonus. Vær dog opmærksom på at priserne ofte er noget højre på din billeje hvis du bestiller den direkte hos biludlejnings-selskabet. Benyt billeje-søgemaskinen her på BillejeInfo til at sammenligne prisen på din AVIS billeje med andre selskaber, så er du sikker på ikke at betale for meget. Læs mere om AVIS biludlejning

Adresse og kontakt information til AVIS i Mallorca lufthavn

Her kan du finde kontakt informationer til det lokale AVIS kontor i Mallorca lufthavn. Vær opmærksom på at AVIS har flere afdelinger rundt i de forskellige feriebyer på Mallorca.

Palma de Mallorca Airport
Airport Balearic Islands
Palma De Mallorca, 07611,
Spanien

Direkte telefon nr. til AVIS i Mallorca lufthavn er + 34 902 110261

Åbningstider hos AVIS i Mallorca lufthavn

AVIS i Mallorca lufthavn holder åbent alle ugens dage fra kl. 07:30 til kl. 24:00 – vi gør dog opmærksom på der kan ændres i disse tider uden varsel. Derfor er det vigtig du altid skriver dit fly. nr. i din billeje bestilling hos AVIS, således personalet kan sikre der er åbent når du ankommer til Mallorca lufthavn.

Til jul og nytår har AVIS åbent som følger fra kl. 07:30 til 21:00 på følgende dage: Juleaften den 24. december, første juledag den 25. december, nytårsaftens dag den 31. januar

Find vej til AVIS rent a car i Palma de Mallorca airport på Google kort

Fly til Palma de Mallorca Airport

Palma de Mallorca lufthavn har de senest år vokset sig meget stor og er nu i top 3 blandt de største lufthavne i Spanien. Fra Danmark kan du flyve direkte til Mallorca lufthavn med SAS Scandinavian Airlines, og lavprisflyselskaberne Norwegian, Ryanair og Air Berlin. Sidstnævnte har iøvrigt base på Mallorca og tilbyder en stor netværk af ruter fra Mallorca. Foruden de fire flyselskaber er der også mange charterbureauer der flyver fra lufthavne i Danmark. DU kan bla. flyve fra Aalborg, Århus, Billund, Odens og Københavns lufthav med charter fly til Palma de Mallorca lufthavn. De største charterselskaber på Mallorca er Star Tour, Spies Rejser, Apollo Rejser, Bravo Tours og Primo Tours.

Billig billeje i Palma de Mallorca lufthavn

Som vi har informeret om sammenligner billeje-søgemaskinen fra CarTrawler priser på billig billeje fra alle biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca lufthavn. Foruden CarTrawler samarbejder BillejeInfo også med søgemaskinerne fra AutoEscape og Holiday Autos, så finder du ikke en bil med CarTrawler så prøv at søge efter priser i en af de andre søgemaskiner. Når du lejer en bil i Palma de Mallorca lufthavn igennem Car Trawler så er priserne på billeje altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Desuden kan du altid afbestille din billeje helt op til 24 timer inden afhentning. Læs mere om gratis annullering, forsikringer og andre betingelser i søgemaskinen. Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde billig billeje og en rigtig god ferie på Mallorca.

Søg priser på billeje i Mallorca lufthavn

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *