Billeje TysklandAusflug, Berlin - lej en bil i Tyskland og spar penge på din billeje. Foto: heipei

Billeje i Tyskland er ikke blot betydeligt billigere end i Danmark, det kan for mange også være en billigere løsning end at køre sydpå på bilferie i egen bil. Sammenlign priser på biludlejning i Flensborg og andre byer i Tyskland med CarTrawler her på BillejeInfo. Indtast dato for afhentning af din lejebil samt by eller lufthavn i billeje-søgemaskinen øverst her på siden, tryk “søg billeje” og få et overblik med priser og ledige lejebiler fra billejeselskaber i Tyskland. CarTrawler sammenligner billeje-priser fra AVIS, Hertz, EuropCar, SIXT og mange flere.

Lej bil med Billeje.info og spar penge.

Spar op til 50 procent på biludlejning i Tyskland

Den meget høje danske registreringsafgift, som gør at danske biler koster tre gange så meget som i Tyskland, betyder samtidigt at biludlejning i Tyskland er op til 50 procent billigere end hvis du lejer samme bil i Danmark.

Billeje billigere end egen bil

Den store besparelse på billeje i Tyskland gør det attraktivt for danskere at benytte en tysk lejebil til bilferien sydpå. Modsat hvad mange tror, vil det selv for bil-ejere faktisk også ofte være billigere at køre syd for grænsen og her skifte til en lejebil fremfor at køre hele vejen til rejsemål i Sydeuropa i egen bil:

“Bilejere tænker som regel kun på benzinudgifterne, når de beregner udgifterne til en bilferie i Frankrig, Italien eller Spanien. De glemmer afskrivningen, og tager man den med kan det faktisk ikke betale sig at køre i egen bil,” siger Kasper Gjedsted, der er direktør i udlejningsselskabet Sixt i Danmark, til dinepenge.dk i forbindelse med en tidligere undersøgelse af billejepriser.

For et par somre siden viste et indlag fra TV2 Nyhederne samme fordel ved billeje i Tyskland, og viste hvorledes man for eksempel kan spare mange penge ved at parkere sin egen bil i Flensborg og fortsætte i lejebil. Det er også muligt med autocamper-leje i Flensborg at gøre det samme.

Find billig biludlejning i Tyskland online

Har du og familien også brug for en billig lejebil til sommerens bilferie sydpå. Så udnyt den billige billeje i Tyskland ved at bestille din lejebil i vores billeje-søgemaskine. Her finder du priser på billeje i Tyskland fra alle biludlejningsfirmaer.

Lej bil i Flensborg hos AVIS, SIXT, Hertz og Europcar

Langt de fleste der lejer bil i Tyskland afhenter deres bil i Flensborg. I Flensborg finder du mange biludlejningsfirmaer som f.eks AVIS, SIXT, EuropCar og Hertz billeje. De har alle kontor flere stedr i Flensborg og tilbyder bla. at du kan parkere din egen bil. Lejer du bil i Flensborg eller andre steder i Tyskland igennem CarTrawler så er prisen altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Billeje-søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner priser på billig billeje i Flensborg fra alle de store biludlejningsselskaber som f.eks. AVIS, Herts, SIXT og EuropCar, men også fra mindre lokale udlejningsfirmaer i Flensborg.

Søg priser på billig billeje i Flensborg

Billeje er også billig i Sverige
Ligesom i Tyskland kan det også betale sig at sammenligne priser på billeje i Sverige, her kan du også spare mange penge på leje af bil i forhold til i Danmark. Du kan også opnå en stor besparelse på at leje bil i Sverige.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *