Billeje med internet er en chance for at finde information om spændende seværdigheder. Her Alhambra i Spanien. Foto: Jiuguang Wang

Sommerferien er for mange en kærkommen chance for at koble helt af og tage en pause fra emails og Facebook. Men rejser du ligesom mange andre danskere på bilferie i egen bil eller med billeje er der dog også fordele ved at være online. Det kan for eksempel være muligheden for undervejs at finde informationer om spændende seværdigheder og restauranter i området eller tjekke trafiksituationen og vejrudsigten.

Billeje med internet

Hos Avis Biludlejning er det nu muligt at leje mobile WiFi-modemmer, der giver dig adgang til 1GB data pr dag, i tolv europæiske lande. Skal du rejse i Østrig, Belgien, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Italien, Luxembourg, Holland, Portugal, Spanien, Schweitz, eller Storbritannien er billeje med WiFi fra Avis Biludlejning således en mulighed for at slippe for bekymringer om udlandstakster på mobiltelefoni.

Det er naturligvis hverken anbefalelsesværdigt / lovligt for bilens fører at benytte internet under kørsel, men for mange familier på bilferie vil det med sikkerhed skabe glæde (og ro) på bagsædet, hvis der er internet til rådighed. Det er således muligt for op til fem enheder (smartphones, tablets osv.) at være forbundet til det mobile WiFi på én gang. Ifølge Avis Biludlejning byder det mobile WiFi på hastigheder op til 21.6 Mbit og skulle derfor være hurtigt nok til både almindelig surfing og videostreaming.

“Vores nye mobile WiFi-enheder er kompakte og transportable, så de kan tage med ud af bilen og ind på hotellet, til forretningsmøde, restauranter, campingpladsen eller sågar på stranden – alt sammen uden afbrydelser i forbindelsen,” siger Larry De Shon fra Avis Budget Group og fortsætter: “Det er en problemfri og omkostningseffektiv måde for rejsende at holde forbindelsen”.

Læs mere om WIFI på Wikipedia

Find billig billeje fra Avis

Har du brug for billig billeje til ferien, er det en god ide at bestille i god tid hjemmefra. Bestiller du for eksempel billeje med afhentning i lufthavnen, er du sikker på, at der står en lejebil klar til dig ved ankomst. Desuden har du størst chance for at få netop den type lejebil, du ønsker, hvis du er ude i god tid. Selvom der er et stort udbud af lejebiler på de fleste populære rejsemål, kan der særligt i sommerferie-højsæsonen være rift om de billigste lejebiler.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt den billigste billeje i lufthavne og byer i hele verden. Indtast blot hvor og hvornår du har brug for billeje i søgemaskinen her på siden, så får du hurtigt en oversigt over de bedste tilbud på billeje fra Avis og en lang række andre biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *