Er du på storbyferie i Lissabon, kan du blandt andet komme omkring med sporvogne

Når SAS til foråret tager hul på deres sommerprogram 2018, er det med en række nye destinationer. For ferierejsende er blandt andet den direkte rute fra København til Lissabon en interessant tilføjelse. Den portugisiske hovedstad er et spændende rejsemål og desuden et godt udgangspunkt for en ferie med billeje i Portugal.

Weekend eller helt uge?

Med afgange fredage og søndage (fra 25. marts) vil den nye rute tydeligvis mest tiltale ferierejsende, men ikke være så oplagt for forretningsrejsende.

Er du kun afsted i en weekend, er det mest oplagte at bruge dagene på at udforske Lissabons seværdigheder. I så fald er en bil i de fleste tilfælde overflødig og blot til besvær, hvis du primært vil bevæge dig rundt i centrum. Vælger du at være afsted i længere tid, kan det til gengæld varmt anbefales at leje en bil i Lissabon for at køre videre til andre dele af Portugal.

Er det sol og flotte badestrande som trækker mest i dig, kan du for eksempel tage sydpå fra Lissabon til Faro i Algarve med billeje.

Du kan også vælge at køre mod Porto i nord og tage dig god tid til at opleve den smukke kyst eller lave afstikkere ind i landet til spændende byer og seværdigheder.

Bestil billig billeje i Lissabon

Du finder et godt udvalg af biludlejningsselskaber i Lissabon, herunder også i lufthavnen, så du har normalt gode chancer for at finde en lejebil, som passer til dine ønsker. Særligt hvis du vil være sikker på at få den bedste pris på din bil, bør du dog bestille billeje hjemmefra.

Du kan bruge søgemaskinen øverst her på siden til at finde og booke billeje i Lissabon Lufthavn eller fra et af kontorerne inde i byen. Denne anerkendte søgemaskine fra CarTrawler viser dig alle de aktuelt bedste tilbud fra blandt andet Avis, Budget, Europcar og Hertz.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *