Giv bilferien i USA den rigtige feeling med en af Amerikas rå klassikere. En bil med sjæl og attitude. De er såmænd ikke så meget dyrere end andre lejebiler. Gør billeje i USA til en unik oplevelse med en rigtig muskelbil.

Den amerikanske drøm om frihed. De lange åbne stræk på landets berømte highways. Alt dette harmonerer bedst med en rigtig amerikanerbil med masser af saft og kraft. Billeje.info ser her på tre modeller, der ikke skuffer.

Ford Mustang GT Premium

Fords Mustang er en klassiker alle bilelskere er bekendt med. Mere end nogen anden er den indbegrebet af den amerikanske muskelbil. GT udgaven har en fem liters V8 motor, der yder 420 hestekræfter.

Motoren er opbygger efter præcist samme princip som Mustangs legendariske Five-0, så bilen har en lækker motorlyd og giver dig den helt klassiske Mustang oplevelse. Premium-udgaven er spækket med lækkert ekstraudstyr.

Få mere information om Ford lejebiler

Dodge Challenger RT

Dodges Challenger er en anden amerikansk klassiker, der giver dig den autentiske følelse af amerikansk V8. Bilen har et klassisk snit og med en motor på hele 5,7 liter for du en fantastisk fed dyb lyd. Knap 380 hestekræfter er også rigeligt til de lange stræk på de amerikanske highways.

RT udgaven byder på alt hvad man kan forvente af en moderne bil og lidt til. Dodge Challenger formår på imponerende vis at kombinere det bedste i amerikansk klassisk muskelbil med komforten og den lette betjening fra en moderne bil.

Læs mere om lejebiler fra bilmærket Dodge

Chevrolet Camaro SS

Chevrolets Camaro SS er retro, når retro er bedst. Denne voldsomme muskelbil leder tankerne hen på fordums tider, da USA ubetinget var hele verdens økonomiske og kulturelle motor, og dengang benzin var noget man brugte uden at kny.

Med en V8 motor på over seks liter og næsten 430 hestekræfter er Camaro SS den kraftigste af de tre klassiske muskelbiler. Selvom vægten nærmer sig to tons, klarer Camaro SS at komme fra nul til 100 på blot fem sekunder.

Chervrolet lejebiler

Find en luksusbil i USA

Det er ikke længere kun små nichefirmaer, som udlejer luksuriøse lejebiler i USA. Mange af de store biludlejere som Avis og Hertz har nu til dags også et ret stort udvalg af både sportsvogne og luksusbiler.

Læs mere om at leje en luksusbil

Har du ikke en bestemt bilmodel i tankerne, men blot et ønske om en bilferie i en komfortable og stilfuld lejebil? Kan du i søgemaskinen øverst her på siden, som stilles tilrådighed af CarTrawler, nemt bestille en luksusbil i USA. Du kan ved hjælp af filterfunktionen indsnævre søgeresultatet til kun at vise priser på Luksus, Premium og Convertible-klasserne. Her vil du med garanti kunne finde den helt rigtige bil til en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

USA – bilernes land

Når jeg særligt anbefaler USA som det oplagte sted at leje en klassisk luksus- eller muskelbil, er det ikke kun fordi lejepriserne på disse muskelbiler og andre luksuriøse modeller er ganske rimelige her. Det er naturligvis også fordi, at der er noget helt specielt over at tage på roadtrips i USA.

Bilkulturen i “Guds eget land” er på flere områder meget forskellig fra den, vi kender i Europa. Det skyldes ikke mindst, at hele landets infrastruktur i langt højere grad hviler på bilisme. Det betyder, at det næsten alle steder er nemt at komme omkring i bil. Faktisk kan det ofte være svært at udforske de mest spændende områder af landet, hvis du ikke benytter billeje.

Afstandene kan ganske vist være store i USA, men det er ikke noget, som du behøver at bekymre dig om, hvis du har lejet en bil med Fri kilometer. Det er desuden generelt betydeligt billigere at fylde tanken i USA, hvor der ikke er samme hårde beskatning af brændstof.

Lave benzinpriser i USA betyder billig billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *