Drypsten. Lej bil på Billeje.infoOplev seværdigheder som for eksempel drypstenshulerne med billeje i Alicante. Foto: Laszlo Daroczy

Drypstenshulerne Cuevas de Canalobre er en af de mest populære seværdigheder ved Costa Blanca, og naturfænomenet er et oplagt mål for en udflugt fra Alicante med billeje.

En underjordisk katedral

Cuevas de Canalobre ligger ved Buscot lidt inde i landet omkring 24 kilometer nord for Alicante. Indgangen til drypstenshulerne ligger 700 meter oppe på den nordlige skråning af bjerget Cabezon de Oro.

Indenfor i hulen venter der jer blandt andet en imponerende 70 meter høj hvælving, en af Spaniens højeste, som giver jer følelsen af at stå i en stor katedral. Derudover er et besøg i Cuevas de Canalobre naturligvis en mulighed for at beundre de mange forskellige og finurlige former, som vandets langsomme vej gennem bjerget har skabt. I finder du således smukke eksempler på både kalksøjler, stalaktitter og stalagmitter. I kan desuden være heldig at opleve drypstenshulernes unikke akustik ved en koncert.

Drypstenshulerne kan besøges hele året. Du kan finde åbningstider og mere information om Cuevas de Canalobre på den officielle hjemmeside

Bestil billeje i Alicante til ferien

Drypstenshulerne Cuevas de Canalobre er bare en af de mange seværdigheder, I kan opleve med billeje i Alicante. En ferie med egen lejebil er den bedste mulighed for at opleve mest muligt af Alicante, og giver jer desden mulighed for at følge jeres helt eget tempo i ferien.

Bestil billeje i Alicante i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du hurtigt kan sammenligne priser på lejebiler fra biludlejningsfirmaerne i Alicante. Du behøver blot indtaste den ønskede periode og afhentningssted, så finder vi hurtigt de bedste tilbud på billeje i Alicante, så du nemt kan finde den billigste lejebil til ferien i Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *