Med en lejebil kan du nemt finde de bedste badestrande på Cypern.

Vil du ikke bruge hele ferien på at ligge ved hotelpoolen, men hellere udforske dit rejsemåls seværdigheder? Så er billeje som regel den bedste måde at komme omkring på. Ikke mindst fordi du med en lejebil kan følge dit eget tempo og lettere kan vove sig væk fra alfarvej. En ny prissammenligning for populære feriemål viser, at der er store forskelle på billejepriserne rundt om i verden.

Billigt at leje en bil på Cypern

Det er den engelske rejsehjemmeside TravelSupermarket, som har lavet prissammenligningen til deres ‘Global car hire index’, men resultaterne er også interessante for danske rejsende. Ved at sammenligne lejepriser på biler i mini, økonomi og kompaktklasserne fra en stribe biludlejere viste der sig nogle markante forskelle på billejepriser på populære rejsemål rundt om i verden.

Drømmer du om en oplevelsesrig ferie i middelhavssolen, kan du således med fordel rejse til Cypern, hvor du ifølge undersøgelsen får de laveste priser på billeje. Her kan du leje en bil fra omkring kun 80 kr. pr. dag. Der er dog også gode chancer for at finde gode tilbud på andre danske feriefavoritter ved Middelhavet. Spanien og Kroatien er således med i toppen over de billigste feriemål, når det gælder billeje.

Flybilletten vil være dyrere, hvis du vil rejser helt om på den anden side af Jorden til New Zealand. Til gengæld er det billigt at leje en bil i Kiwi-land, som ifølge undersøgelsen er det næstbilligste rejsemål mht. billeje. Helt i modsatte ende af prisskalaen finder man blandt andet Grækenland og Island, hvor lejebilen vil fylde mere i feriebudgettet.

Vigtigt at bestille sin lejebil hjemmefra

Hvis du allerede ved, at du får brug for en lelejebil i ferien, er det en god ide at tjekke priserne på forhånd og lave en bestilling hjemmefra. For det første vil du i de fleste tilfælde så få den bedste pris på din lejebil, end hvis du blot møder op ved udlejeren uden en reservation. For det andet får du ro i sindet, da du så ved, at der vil stå en bil klar til dig på rejsemålet.

Endelig er det værd at bemærke, at selvom prisniveauet for billeje på for eksempel Cypern generelt er lavt, kan der være markante prisforskelle mellem udlejerne. Brug derfor søgemaskinen fra CarTrawler øverst her på siden til at sammenligne billejepriser. Her skal du blot angive, hvor og hvornår du øsnker at afhente dit kørestøj for at få en oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra både store biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar, men også en stribe mindre, lokale udlejere. Du kan desuden nemt bruge søgemaskinen til at tjekke om der eventuelt er penge at spare ved at leje din bil i den ene eller anden by eller lufthavn.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *