Strand i cornwall England billig billejeoplev de smukke strande i cornwall med billig billeje i England

Skal du på bilferie til England og bestille billig billeje er her et par tips om Cornwall som er blandt de mest populærer områder at besøge på en bilferie i England. I søgemaskinen her på billeje.info kan du finde billig billeje i alle byer og lufthavne i England.

Hotel Tresanton i Cornwall

Det tidligere forfaldne Hotel Tresanton, engang fristed for lystsejlere, er kommet til fornyet ære og værdighed under sine nye ejeres designbevidste ledelse og er blevet det bedste sted at opholde sig i dette nu atter fashionable sydvestlige hjørne af Storbritannien. Her på Roseland-halvøen ved Cornwalls milde sydkyst i den maleriske og uspolerede fiskerby St. Mawes har Olga Polizzi (efterkommer af Fortes-familien, Englands mest berømte hoteldynasti) og hendes familie skabt et boutiquehotel med maritim inspiration og med åbne terrasser, pragtfulde udsigter og en enkel, men fremragende restaurant med speciale i lokale råvarer med et pust af middelhavskøkken (et af hotellets mange aspekter med mindelser om feriesteder langt mod syd). Dette er det helt rigtige sted i Cornwall at spise søndagsfrokost. Tresanton kan også arrangere picnicture til de fredelige bugter og øde strande på den nærliggende Lizard-halvø (det sydligste punkt i England og et af de smukkeste). Man kan sejle dertil i familiens 48-fods Pinuccia, en sluprigget kapsejler, oprindelig bestilt af den italienske forlægger Rizzoli til World Cup i 1939. Læs mere på www.tresanton.com eller søg efter priser på billige hoteller i England i hotel-søgemaskinen.

The Seafood Restaurant

Et andet meriteret mål er Padstows berømte The Seafood Restaurant. Den charmerende lille havneby Padstow er en af Cornwalls ældste byer (grundlagt i det 6. århundrede) og malerisk nok til at friste til et ophold på vej til Land’s End, men de kendere, der har bestilt bord her måneder i forvejen, sætter sig næppe til rette på dette højt priste spisested ved et rent og skært tilfælde. Folk kommer fra hele landet (“udlændinge” i lokalbefolkningens øjne) for at spise i denne lyse, luftige, plantefyldte restaurant, der har til huse i et tidligere kornmagasin ved kajen, og henrykkes over såvel klassiske retter (grillstegt søtunge, lokale østers) som fantasifulde kreationer (krydret karryret med goafisk, fiske- og skaldyrs-ravioli). Køkkenchef/ejer, forfatter, BBC-madserievært og seafood-guru Rick Steins omhyggelige og kyndige valg af lokale “gaver fra havet” kommer bedst til sin ret i hans uforglemmelige fruit de mer-anretning, håndplukket fra de trawlere og østersbåde, der vugger uden for vinduerne. læs mere på www.rickstein.com

Billeje i England

Bestil billig billeje i England i søgemaskinen her på billeje.info. I England kan du søge billeje fra mere end 450 biludlejningsselskaber og du finder billeje i alle byer og lufthavne i England. Klik på nedenstående link for at komme til vores guide om billig billeje.

Bestil billig billeje i England

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *