Billeje i Flagstaff USA - Route 66

Lej billig bil i Flagstaff i USA online. Brug søgemaskinen som finder priser fra næste 600 biludlejningsselskaber til at sammenligne den billigste pris på billeje i Flagstaff. Oplev Route 66 og seværdigheder som Gran Canyon med en billig lejebil.

Flagstaff

Flagstaff ligger i den sydvestlige del af USA og er en by i staten Arizona, med lige omkring 60.000 indbyggere . Flagstaff ligger 2121 meter over havets overflade, og det højeste punkt er Humphreys Peak som ligger ca. 20 kilometer nord for byen.

Turister bruger ofte Flagstaff som en base for at besøge Grand Canyon, en stor turistattraktion i Amerika. Grand Canyon ligger 225 km nord for Flagstaff.
Flagstaff er også kendt verden over for Lowell Observatory-in hvorfra man har opdaget planeten Pluto i 1930. Observatoriet er åbent for offentligheden.

Andre populære attraktioner i byen er “Museum of Northern Arizona” et populært naturhistorisk museum samt “Arboretet of Flagstaff” en botanisk have med en smuk samling af træer og buske.

Route 66

Flagstaff er den største by langs Interstate 40 som løber langs Californien og New Mexico, og er også en del af den berømte og historiske “Route 66”.  Det er en drøm for mange at holde bilferie i USA og kører på Route 66 – du kan læse meget mere om billig billeje i USA og bilferie på Route 66 i artiklen Bilferie langs Route 66 i USA

Lufthavne

Byen har en lille lufthavn – Flagstaff Pulliam Airport , 10 km syd for centrum. Det e naturligvis muligt at leje en billig bil i Flagstaff lufthavn, men langt de fleste som flyver til denne del af USA ankommer til den største lufthavn i Arizona som er lufthavnen, Phoenix Sky Harbor International Airport. Phoenix lufthavn ligger næsten 400 kilometer syd for Flagstaff, uden for byen Phoenix.

Billeje i USA

Skal du rejse til USA så er det oplagt med en billig billeje, for USA er bilernes land og har derfor ikke et særligt godt offentligt transport system sammenlignet med andre lande. Heldigvis er billeje i USA også meget billigt når du sammenligner priser på leje af bil og ikke mindst hvilke typer af biler du kan bestille. Lej f.eks en Dodge eller en Corvette fra Chevrolet til yders fornuftige priser. Billeje i USA finder du nemt og hurtigt i søgemaskine, som kan vise priser og ledige biler i alle byer og lufthavne i USA. Indtast hornår du vil afhente din bil og i hvilken by eller lufthavn, tryk “find billigste pris” og få et overblik med priser på billeje i USA fra alle billejeselskaber i databasen.

Sammenlign priser på USA billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *