Billeje i Teruel

Velkommen til vores mini guide med information og gode råd om billeje i Terue i regionen Aragonien i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Teruel, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små billeje-selskaber. God fornøjelse!

Teruel

Plaza del Torico i Teruel. Foto: José Luis Mieza, Creative Commons.

Generelt om Teruel

Teruel som ligger i den sydlige del af Aragonien-regionen, har knap 36.000 indbyggere. Byen er kendt som “Mudéjar-byen” på grund af de mange bygninger og monumenter, der er præget af den særlige mauriske byggestil.

En isoleret placering i en bjergrig egn gjorde i mange år Teruel relativt afskåret fra resten af Spanien. Men inden for de senere år har en ny motorvejsforbindelse til blandt andet Zaragoza gjort byen mere tilgængelig. Teruel er dog fortsat den eneste spanske provinshovedstad uden en direkte togforbindelse til Madrid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

En gåtur rundt i Teruel’s gamle bydel er som at bevæge sig langt tilbage i tiden. Antallet af smukke gamle bygningsværker er næsten overvældende, men samtidig mærker man tydeligt, at dette er en levende by.

Blandt de mest kendte bygninger Catedral de Santa María de Teruel og kirken San Pedro som begge er bygget i Mudéjar-stilen.

Det er dog ikke kun menneskets fortid, du kan udforske i dette område. I byens udkant ligger Dinópolis, der er en kombineret forlystelsespark og museum dedikeret til dinosaurer. Her kan du både se en Tyrannosaurus rex-robot i fuld størrelse og studerer resterne af de dinosaurer, som man har fundet i området.

Billigste billeje i Teruel

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Teruel fra en bred vifte af lokale og internationale biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om udlejning af biler (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Teruel Find Billeje her --> Sammenlign priser her