Billeje Zaragoza

Bestil din billeje i Zaragoza og oplev den charmerende nordspanske by og regionen Aragón med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker nordspansk vin og gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i og omkring Zaragoza og i regionen Aragón.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Zaragoza og dens omgivelser i dit helt eget tempo.

Zaragoza

Storslået udsigt over Zaragoza. Foto-kredit: Gregorio Puga Bailón. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Zaragoza

Zaragoza, der også undertiden kaldes Saragossa, er hovedstaden i Zaragoza-provinsen og i regionen Aragón i det nordlige Spanien. Byen, der ligger ved Ebro-floden og dens bifloder, Huerva og Gállego, har omkring 670.000 indbyggere, hvilket gør den til den femte-største by i Spanien.

Byen er kendt for sin folklore, sin lokale gastronomi og sine store seværdigheder, såsom Basílica del Pilar, La Seo-katedralen og Aljafería-paladset. Byen huser også en af Spaniens mest populære fester, Fiestas del Pilar.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Zaragoza

Flere af de store biludlejningsfirmaer har udlejningskontor i Zaragoza, såsom Europacar, Hertz, Sixt, Budget og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Zaragoza. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Zaragoza online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den nordspanske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Zaragoza, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Zaragoza lufthavn ligger kun ca. 16 kilometer vest for Zaragoza by. Lufthavnen bærer det officielle navn El Aeropuerto de Zaragoza og har lufthavnskoden ZAZ. Læs mere om billeje i Zaragoza lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Zaragoza

Der er mange seværdige steder, du kan opleve med en lejebil fra Zaragoza. Følgende store destinationer ligger alle inden for køre-afstand af Zaragoza by:

  • Huesca (ca. 74 km)
  • Tudela (ca. 87 km)
  • Lleida (ca. 152 km)
  • Soria (ca. 159 km)
  • Pamplona (ca. 180 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Aragóns turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Zaragoza Find Billeje her --> Sammenlign priser her