Billeje Zaragoza Lufthavn

Bestil din billeje i Zaragoza Lufthavn her og oplev mere af den lidt oversete regionshovedstad. Med en lejebil har du ikke blot alle Zaragozas tilbud inden for kort rækkevidde, man kan også nemt tage på ture i resten af regionen, der er rig på spændende seværdigheder.

Zaragoza
Zaragoza Lufthavn ligger omkring 16 kilometer vest for byen. Foto: Gregorio Puga Bailón, CC BY 2.0

Lufthavnen

Zaragoza Lufthavn (lufthavnskode ZAZ), som ligger 10 km vest for Zaragoza by, benyttes årligt af omkring en halv million rejsende. Der er altså tale om en forholdsvis lille lufthavn, som dog også benyttes af det spanske luftvåben. Det dusin flyruter, der tilbydes af blandt andre Ryanair fra lufthavnen, er omtrent ligeligt fordelt på inden- og udenrigsdestinationer.

Et lille sjovt kuriosum er, at Zaragoza Lufthavn i sin tid var en del af NASA’s beredskab. I tilfælde af at opsendelsen af den nu pensionerede rumfærge gik galt, var den ekstra lange landingsbane i Zaragoza således udpeget som et sikkert sted at nødlande.

I lufthavnsterminalen finder du et par spisesteder og butikker, samt andre nyttige faciliteter såsom hæveautomater, trådløst internet og ikke mindst biludlejningsselskaber. Der kører ganske vist busser mellem lufthavnen og centrum af Zaragoza hver halve time, mandag til lørdag og hver time om søndagen, men en lejebil giver flere muligheder.

Lej en bil i Zaragoza Lufthavn

Hvis du vælger at leje en bil, kan du køre fra lufthavnen ind til byens centrum på bare et kvarters tid. Biludlejning i Zaragoza Lufthavn kommer dog især til sin ret, hvis du også skal kunne komme nemt omkring i resten af regionen.

Her på Billeje.info kan du nemt søge efter den billigste billeje i Zaragoza Lufthavn. Du skal blot angive, hvornår du har brug for din lejebil. Så indhenter søgemaskinen aktuelle priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen, som inkluderer Hertz og OK Rent a Car.

Oplev det nordlige Spanien med billeje

Har du bestilt billeje i Zaragoza Lufthavn, er det naturligvis oplagt at udforske seværdighederne i Spaniens femtestørste by. Du har dog også et ideelt udgangspunkt for en kør-selv-ferie i det nordlige Spanien.

Zaragoza ligger i et trafikalt knudepunkt med en række af landets mest interessante byer inden for din rækkevidde. Du kan således nemt køre videre til Barcelona, Madrid eller Bilbao. Udover disse storbyer giver en lejebil dig dog også chancen for at opleve regionens mange mindre, charmerende landsbyer og smukke naturområder. Følg for eksempel Moncayo-ruten, der vil fører dig forbi en perlerække af historiske seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Destinationer inden for rækkevidde

Spanien er et stort land, men vejene er gode og i en lejebil er det komfortabelt at tage på dagslange ture.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Bilbao
  • Valencia

Du kan finde mere info om lufthavnen på dens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Zaragoza Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her