Billeje i León

Bestil din billeje i Leon og oplev den smukke spanske by og den nordlige del af det spanske fastland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre nordspanske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i den gamle historiske by Leon og det smukke Castilla y Leon, der er blevet et populært rejsemål i Spanien inden for de sidste år.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Leon, dens nære omgivelser og regionen Castilla y Leon i dit helt eget tempo.

Leon

San Marcos haver i Leon. Foto-kredit: Emgorio. Oploadet under licensen Public domain.

Information om León

León er hovedstaden i provinsen León, og beliggende i regionen Castilla y Leon i den nordvestlige del af Spanien. Byen, der har omkring 125.000 indbyggere, er grundlagt af romerne i det 1. århundrede f.Kr., efter at den romerske legion Legio VI Victrix (der betyder den sejrrige), grundlagt af Octavian i 41 f.Kr., slog lejr i byen. Byens navn – Leon – er afledt af det romerske (latinske) ord for legion (legio).

Byen har endnu i dag rester af sin rige og spændende fortid, blandt andet resterne af bymure, som blev bygget på romersk tid, byens berømte, gotiske katedral, og den romanske basilika San Isidoro, som i dag huser et museum.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Leon

Der er i skrivende stund flere store biludlejningsfirmaer med kontor Leon, såsom Enterprise, Avis og Hertz. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Leon og regionen Castilla y Leon. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Castilla y Leon online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den nordspanske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Leon og Castilla y Leon, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Leon Lufthavn ligger omkring 11 km uden for bymidten, men lufthavnen har kun indenrigsflyvninger. Den nærmeste internationale lufthavn er Oviedo lufthavn, der ligger omkring 163 kilometer fra Leon. Læs mere om billeje i Oviedo lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Leon

Ud over Leon med dens unikke historiske seværdigheder findes der mange interessante og seværdige steder i Castilla y Leon og det nordlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Leon by, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Leon, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Burgos (ca. 179 km)
  • Astorga (ca. 52 km)
  • Ponferrada (ca. 105 km)
  • Oviedo (ca. 116 km)
  • Palencia (ca. 120 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Castilla y Leon her.

Find den billigste lejebil i León Find Billeje her --> Sammenlign priser her