Leon Togstation

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje på Leon Togstation. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Leon Togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Leon Togstation

Leon i det nordvestlige Spanien er et vigtigt stop på den berømte pilgrimsrute, Camino de Santiago. Orker du ikke gå hele vejen hertil, er det oplagt at tage toget. Leon Togstation er et knudepunkt for jernbanen i denne del af Spanien og giver dig et godt udgangspunkt for at udforske den smukke by.

Leon, der oprindeligt blev grundlagt som romersk militærlejr i omkring år 70, er rig på historiske seværdigheder med katedralen som et højdepunkt. Den anses for at være et af de flotteste eksempler på gotisk arkitektur i Spanien, og indenfor kan du blandt andet se utallige smukke glasmalerier. Et andet arkitektonisk højdepunkt i Leon er kirken Basilica of San Isidoro, som er en af de vigtigske romanske kirker i hele landet.

Du kan sagtens bruge en hel dag på at slentre rundt i den gamle bydel, Barrio Húmedo, hvor der også ligger adskillige restauranter og barer, hvor du kan stifte bekendtskab med det bedste af regionens gastronomi. Vil du også opleve nogle af de mange andre spændende byer og seværdigheder i denne del af Spanien, kan billeje fra Leon Togstation anbefales.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Leon Togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Leon Togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil på Leon Togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her