Billeje i Segovia

Velkommen til min guide med information og gode råd om billeje med Cartrawler i Segovia. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Segovia, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Segovia

Segovia ligger i det centrale Spanien ca. 90 kilometers kørsel nordvest for Madrid. Segovia der ved seneste folketælling (2009) havde knap 57.000 indbyggere, er en af Spaniens ældste byer.

Segovia kan spore sin grundlæggelse tilbage til ca. 700 f.v.t., og byen er rig på historiske monumenter, som sammen med et rigt kulturliv tiltrækker mange besøgende og gør turismen til en vigtig indtægtskilde.

Det var særligt som handelscentrum for blandt andet husdyr og tekstiler under det romerske herredømme, at Segovia blomstrede. Det var i denne periode mange af de smukke bygningsværker, som står den dag i dag, blev opført.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Den mest fremtrædende og kendte seværdighed i byen er uden tvivl den mauriske borg Alcazar, som oprindeligt blev bygget omkring 1000-tallet, men dog i vidt omfang genopført efter en brand i 1862. Borgen ligger på et højt klippefremspring, og man har herfra en storslået panoramaudsigt over Segovia og det omkringliggende landskab.

Borgen er dog blot en af mange historiske seværdigheder i den gamle bydel, som er omgivet af bymure og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Indgangen til bydelen markeres af den imponerende romerske akvædukt, El Puente, fra det 1. århundrede med 163 buer, der sammen med borgen dominerer bybilledet.

Indenfor bymurene kan du gå på opdagelse blandt adskillige flotte kirker, paladser, pladser og monumenter, som alle vidner om Segovias plads i Spaniens historie.

Alcazar de Segovia

Alcazar de Segovia. Foto: Luis Antonio Fernández, Creative Commons.

Billigste billeje i Segovia

I søgemaskinen fra Cartrawler oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Segovia fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Segovia Find Billeje her --> Sammenlign priser her