Billeje i Valladolid

I provinsen Valladolid ligger byen med samme navn. Valladolid er en spansk by, og den ligger lidt nord for centrum i Spanien. Byen har 400 tusind indbyggere, og klassificerer sig som en fantastisk storby. Den 270 kilometer lange flod Pisuerga løber igennem Valladolid.

Valladolid spiller en meget central rolle i Spanien, det er nemlig et trafikknudepunkt og et økonomisk knudepunkt for Spanien. Der er rigtig meget industri i Valladolid, blandt andet produceres biler og andre transportmidler i byen.

Sightseeing i Valladolid

Byen er også et kulturelt knudepunkt, da der er rigtig mange kulturelle seværdigheder, som man kan se i byen. Det er blandt andet den ufuldendte katedral i Valladolid. Det skulle være den største og mest pragtfulde katedral, men man valgte at flytte hovedstaden til Madrid i middelalderen, og derfor skar man meget af budgettet til at udvikle Valladolid.

Der er rigtig mange kirker og andre religiøse bygninger, som man kan nyde synet af i Valladolid. Er du interesseret i kultur, historie og religion, så er Valladolid et rigtig godt sted at starte, hvis man undersøger spansk kultur og historie. Er du ikke interesseret i kultur og historie, så byder Valladolid selvfølgelig også på storby shopping og cafehygge.

Byen er utrolig smuk, og de mange snoede gågader minder om gamle dage. Butikker og moderne mærkevare selskaber har etableret sig godt i byen, og turismen i Valladolid er begyndt at blomstre. Det er selvfølgelig hovedsageligt kunst, kultur og historie elskere, der tager til byen. Dog ligger Valladolid virkelig godt placeret i Spanien, at mange turister lejer en bil og kører ud til de flotte naturlige omgivelser i området.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Valladolid

Hvis du ønsker at din ferie i Valladolid forløber uden stress og tidsplaner, så er det anbefalet at du lejer en bil. Billeje i Valladolid er ikke særlig svært, da er en storby, det vil sige at der er mange biludlejningsfirmaer. Heldigvis kan du klare alt vedrørende billeje i Valladolid hjemmefra, så du i Danmark kan få lejet en bil i Valladolid. Billeje i Valladolid har takket være den teknologiske udvikling aldrig været lettere.

Husk at leje bilen inden du tager af sted, da det simpelthen er det letteste og mest praktiske. Du får bilen, når du ankommer til Valladolid og derefter kan du så køre hen til de ønskede destinationer. Du skal ikke vente på bus eller betale høje afgifter til taxaer, da du med en lejet bil helt selv bestemmer hvad du vil, og hvornår du vil det.

Billeje i Valladolid er bedst, hvis du får lejet en bil med fri kilometer, da man aldrig ved hvor langt man har tænkt sig at køre.

Find den billigste lejebil i Valladolid Find Billeje her --> Sammenlign priser her