Billeje Valladolid Lufthavn

Bestil din billeje i Valladolid Lufthavn og oplev den charmerende nordspanske by og regionen Castilla y León med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker nordspansk vin og gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i Valladolid og regionen Castilla y León.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Valladolid og dens omgivelser i dit helt eget tempo.

Valladolid

Plaza de San Pablo i Valladolid, kun ca. 10 km fra Valladolid lufthavn. Foto-kredit: santiago lopez-pastor. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Praktisk information om Valladolid Lufthavn

Valladolid lufthavn bærer det officielle spanske navn El aeropuerto de Valladolid, undertiden også kaldt Aeropuerto de Villanubla, Aeropuerto de Valladolid-Villanubla eller Base aérea de Villanubla, og har lufthavnskoden VLL. Den ligger på adressen Ctra. Adanero-Gijón, s/n, 47620 Villanubla, Valladolid i kommunen Villanubla, ca. 10 kilometer nordvest for byen Valladolid.

Lufthavnen, der har omkring 250.000 passagerer om året, blev åbnet i 1938 i Villanubla og siden renoveret mange gange. En ny passagerterminal blev indviet i 2000. I de seneste år er passagerantallet, med ankomsten af lavprisflyselskaber, steget meget. Terminalen tilbyder alle de sædvanlige faciliteter, der forventes af passagererne, herunder en toldfri butik, café og restaurant, pengeautomat og informationstjenester.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Valladolid Lufthavn

Både Europcar og OK Rent har udlejningskontorer i Valladolid Lufthavn, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Valladolid. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Valladolid Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den nordspanske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Valladolid Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Valladolid Lufthavn

Der er mange seværdige steder, du kan opleve med en lejebil fra Valladolid lufthavn, udover naturligvis selve byen Valladolid, der er hovedstad i regionen Castilla y León og byen hvor Cristoffer Columbus døde og Cervantes boede i en periode. Følgende store destinationer ligger alle inden for køre-afstand af Valladolid lufthavn:

  • Palencia (ca. 50 km)
  • Burgos (ca. 127 km)
  • Zamora (a. 100 km)
  • Salamanca (ca. 120 km)
  • Segovia (ca. 116 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Castilla y Leons turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Valladolid Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her