Badalona billeje

Bestil din billeje i Badalona og oplev den catalonske perle og det øvrige Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker catalonsk gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i og omkring Badalona og resten af regionen Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Badalona og Catalonien i dit helt eget tempo.

Badalona

Badalonas kystpromenade La Rambla. Foto-kredit: Didier Descouens. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0

Information om Badalona

Med en befolkning på over 220.000 er Badalona den tredjestørste by i Catalonien. Byen ligger ved floden Besos og ved Middelhavet, kun omkring 13 kilometer nordøst for regionshovedstaden Barcelona.

Byen blev grundlagt af romerne i det tredje århundrede f.Kr. og er en af de ældste byer i regionen. Som andre byer langs den spanske middelhavskyst, er Badalona et smukt feriested med svajende palmer og skønne strande. I centrum af byen er der mange butikker, barer og restauranter, foruden  flere interessante attraktioner og monumenter, herunder klostret Sant Jeroni de la Murtra, der blev bygget i 1300-tallet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Badalona

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Badalona, såsom Hertz og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Badalona og det øvrige Catalonien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Badalona online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den charmerende catalonske by

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Badalona, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Der er ingen lufthavn i Badalona, men der er en række lufthavne i en overskuelig køre-afstand af byen, såsom Girona, Reus og Perpignan (Frankrig), men det er lufthavnen i regionshovedstaden Barcelona, der ligger tættest på Badalona, kun 28 kilometer fra byen. Læs mere om billeje i Barcelona lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Badalona

Barcelona (13 km)

Mataró (22 km)

Sitges (53 km)

Tarragona (107 km)

Nyttige links

Besøg det spanske turistkontors officielle hjemmeside om Catalonien her.

Find den billigste lejebil i Badalona Find Billeje her --> Sammenlign priser her