Billeje i Figueras

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Figueras. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Figueras, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Salvador Dali

Salvador Dali. Foto: Roger Higgins

Generelle informationer om Figueras

Figueres som ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien, er især kendt som Salvador Dali’s fødeby. Den excentriske kunstner har sit eget museum i byen, som han selv var med til at designe.

Figueres har knap 45.000 indbyggere og turisme er vigtig for byens økonomi. Nærheden til den franske grænse og Dali-museet betyder da også at mange rejsende og turister besøger byen. Efter et besøg på de berømte museum, bør du også tage dig tid til at lægge vejen forbi nogle af de andre seværdigheder i Figueres som for eksempel den gamle San Pedro kirke og Castillo de San Fernando.

Der er gode forbindelser til Figueres med både tog og motorvej, som også gør det oplagt at benytte billeje her. Der er omkring 40 kilometer fra Figueres til Girona, 140 kilometer til Barcelona og 50 kilometer til Girona-Costa Brava Lufthavnen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Figueras

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Figueras fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Figueras Find Billeje her --> Sammenlign priser her