Billeje på Girona Togstation

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje på Girona Togstation. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Girona Togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Girona station

Girona station. Foto: Smiley.toerist, Creative Commons.

Generelle informationer om Girona Togstation

Der kører tog til Girona fra Barcelona ca. hver time, og da det kun tager omkring en halv time med højhastighedstog, er det en oplagt mulighed for at komme nemt til byen i det nordlige Catalonien. Der er ligeledes højhastighedstog hertil fra Madrid og Zaragoza.

Girona er for mange rejsende ensbetydende med lufthavnen 10 kilometer syd for byen, som Ryanair bruger. Men selve Girona by er dog også et nærmere bekendtskab værd. Byen er et godt udgangspunkt for en ferie på Costa Brava og er i sig selv et af områdets kulturelle højdepunkter.

Girona togstation stammer fra 1862, men fremstår dog i dag som et moderne trafikknudepunkt med en række faciliteter, herunder billeje. Stationen ligger tæt på den gamle bymidte, og det er derfor oplagt at tage en slentretur i den gamle middelalderbys charmerende gader, før du eventuelt fortsætter videre med billeje til din endelige destination på Costa Brava.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Girona Togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Girona Togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil på Girona Togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her