Billeje i Lloret De Mar

Bestil din billeje Lloret de Mar og oplev den charmerende katalanske badeby og regionen Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker katalansk vin og gastronomi til rimelige priser, fremragende strande og store kulturelle oplevelser i og omkring Lloret de Mar og regionen Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lloret de Mar og dens omgivelser i Catalonien i dit helt eget tempo.

Lloret de Mar

Lloret de Mar byder på smukke strande. Foto-kredit: Cudeiro04. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Informationer om Lloret De Mar

Lloret De Mar er en af de mest besøgte feriebyer på Costa Brava-kysten i det nordøstlige Spanien. I sommerhøjsæsonen mangedobles byens indbyggertal, og der er kommer liv i gaderne og på den over 2 kilometer lange strand.

Det centrale Lloret De Mar kan nemmest udforskes til fods, men en lejebil kan være en god mulighed for også at opleve nogle af områderne uden for byen og eventuelt prøve andre strande, som for eksempel Canyelles, Sta Christina, og Sta Boadella.

I forhold til historiske seværdigheder er udvalget ikke prangende i selve byen, men Castell de Sant Joan i udkanten er dog bestemt et besøg værd, hvis du trænger til en pause fra strandlivet. Derudover er der flere – lidt mere rolige byer – på Costa Brava-kysten, herunder Begur og Cadaqués, der er oplagte udflugtsmål med billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Lloret De Mar

Det store biludlejningsfirma Europcar har udlejningskontor i Lloret de Mar, foruden de lokale firmaer Ganxo, Olimpia og Alvi Rent a Car m.fl., og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Lloret de Mar. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Lloret de Mar online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den katalanske badeby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lloret de Mar, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der findes ikke en lufthavn i selve Lloret de Mar, men der findes flere lufthavne inden for overskuelig køre-afstand, såsom Girona, Barcelona og Perpignan (Frankrig). Den største lufthavn af disse er Barcelona lufthavn, som ligger kun ca. 90 kilometer fra Lloret de Mar. Du kan læse mere om billeje i Barcelona lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lloret de Mar

Du kan opleve mange seværdige steder i Katalonien med en lejebil fra Lloret de Mar. Følgende steder ligger alle inden for en overskuelig køre-afstand af Lloret de Mar.

  • Girona (ca. 41 km)
  • Mataro (ca. 44 km)
  • Sant Feliu de Guíxols (ca. 38 km)
  • Barcelona (ca. 75 km)
  • Vic (ca. 71 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Katalonien her.

Find den billigste lejebil i Lloret De Mar Find Billeje her --> Sammenlign priser her