Billeje i Mataró

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Mataró. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Mataró, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Mataró

Mataró er en catalansk kystby i provinsen Barcelona i det nordøstlige Spanien. Mataró som ligger omkring 30 kilometer fra storbyen Barcelona, har en befolkning på ca. 120.000.

Historisk kan Mataró som by spores tilbage til romertiden, hvor den var en landsby kendt som “Iluro”. Det er muligt at besøge enkelte rester fra romertiden i byen blandt andet i form af et badehus, som først fornyelig er blevet udgravet. Derudover er den gode badestrand en af byens mest populære attraktioner. Det er også ved byens havnefront, at du finder et bredt udvalg af restauranter og caféer. Bestil for eksempel den lokale specialitet: Blæksprutte med ærter.

I lidt nyere tid er Mataró kendt som stationsby på den første jernbane, der blev anlagt i 1848 mellem Barcelona og Mataró. I dag er der stadig togforbindelse til Barcelona, ligesom der også er gode vejforbindelser til Cataloniens hovedstad og Girona fra Mataró.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Mataró

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Mataró fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Mataró Find Billeje her --> Sammenlign priser her