Billeje Reus Lufthavn

Bestil din billeje i Reus Lufthavn og oplev den charmerende spanske by Reus og regionen Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker catalansk gastronomi til rimelige priser, masser af gode strande og store historiske og kulturelle seværdigheder i området omkring Reus.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Reus og det sydlige Catalonien i dit helt eget tempo, herunder den catalonske hovedstad Barcelona, der kun ligger omkring en halvanden times kørsel i lejebil fra byen.

Reus lufthavn

Reus lufthavn set udefra. Foto-kredit: Johnny19w. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Praktisk information om Reus Lufthavn

Reus lufthavn bærer det officielle spanske navn El Aeropuerto de Reus og har lufthavnskoden REU. Lufthavnen ligger på adressen Autovía Tarragona, 43204 Reus, Tarragona, tæt på strandene på Costa Daurada ved byen Constantí og kun ca. 5 kilometer fra centrum af Reus og ca. 8 kilometer fra Tarragona centrum.

Lufthavnen modtager en stor mængde af den trafik af passagerer, der rejser til badebyerne Salou og Cambrils. samt nogle af de passagerer, der rejser til regionshovedstaden Barcelona, som ligger ca. 105 kilometer mod nordøst. Lufthavnen ligger også tæt på en af Europas største temaparker, PortAventura World, og bjergene i Prades.

Faciliteter

Lufthavnen omfatter en ny check-in bygning mellem ankomst- og afgangs-bygningerne, som integrerer alle tre bygninger i én. Afgangsbygningen er også blevet ombygget til boarding-areal. Den nye afgangs-terminal har 23 check-in-deske og 12 ombordstignings-porte fordelt på to områder: porte 1 til 6 er beregnet til ikke-Schengen destinationer, og 7 til 12 er dedikeret til Schengen destinationer. Derudover er der cafeteria- og restaurantservice og toldfri butikker.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Reus Lufthavn

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i reus Lufthavn, såsom Sixt, Europcar, Interrent og Firefly, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Reus og det sydlige Catalonien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Reus Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen i den catalanske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Reus Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Reus Lufthavn

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt kan nås med en lejebil fra reus Lufthavn, er naturligvis først og fremmest Reus by, hvis centrum kun ligger omkring 5 kilometer fra lufthavnen. Den berømte historiske by Tarragona ligger desuden kun omkring 13 kilometer fra lufthavnen. Af andre seværdige destinationer, der ligger inden for en overskuelig afstand af Reus lufthavn, kan nævnes:

  • Cambrils (17 kilometer fra lufthavnen)
  • Sitges (67 kilometer fra lufthavnen)
  • Muntanyes de Prades (47 kilometer fra lufthavnen)
  • Barcelona (105 kilometer fra lufthavnen)
  • Castellón de la Plana (184 kilometer fra lufthavnen)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Reus´turistkontor

Find den billigste lejebil i Billeje Reus Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her