Billeje i Sabadell

Bestil din billeje i Sabadell og oplev den charmerende catalanske storby og det øvrige Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker catalansk gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i og omkring Sabadell og Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Sabadell og det øvrige Catalonien i dit helt eget tempo.

Sabadell

Sabadells hyggelige centrum. Foto-kredit: Ajuntament de Sabadell. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Sabadell

Med sine omkring 210.000 indbyggere er Sabadell den femte-største by i Catalonien. Byen ligger i den sydlige del af sognet Vallès Occidental ved floden Ripoll, ca. 29 kilometer nord for regions-hovedstaden og metropolen Barcelona.

Byen er blevet berømt for at være en af Cataloniens pioner-byer, når det gælder den industrielle revolution med sine tekstilfabrikker. Fra midten af det 19. århundrede blev det den vigtigste uldby i Spanien og blev i den forbindelse kaldt for det “catalanske Manchester”. Selv i dag kan du se mange møller fra den periode i og omkring byen, med de fleste af dem er blevet renoveret og indrettet som boliger eller til andre mere moderne formål.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Sabadell

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Sabadell, såsom Europcar og Enterprise, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferierejse eller forretningsrejse til Sabadell og Catalonien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Sabadell online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den catalanske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Sabadell, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Der er en lufthavn i Sabadell, El aeropuerto de Sabadell, der ligger ca. 6 kilometer fra byen, men den bruges ikke til kommerciel flyvning. Der er dog en række lufthavne i en overskuelig køreafstand af byen med kommerciel flyvning, blandt andet i Reus, Girona og Barcelona. Den nærmest beliggende lufthavn af disse er Barcelona lufthavn, der ligger ca. 45 kilometer fra byen.

Steder du kan opleve med biludlejning i Sabadell

Følgende steder ligger alle i overskuelig køre-afstand af Sabadell:

Barcelona (29 km)

Mataró (45 km)

Sitges (62 km)

Tarragona (108 km)

Nyttige links

Besøg det spanske turistkontors officielle hjemmeside om Catalonien her.

Find den billigste lejebil i Sabadell Find Billeje her --> Sammenlign priser her