Billeje i Terrassa

Bestil din billeje i Terrassa og oplev den catalonske perle og det øvrige Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker catalonsk gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i og omkring Terrassa og resten af regionen Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Terrassa og Catalonien i dit helt eget tempo.

Terrassa

Det berømte modernistiske bygningsværk Masia Freixa i Terrassa. Foto-kredit: Jordi Payà. Oploadet under licensen CC BY-ND 2.0.

Information om Terrassa

Med sine omkring 220.000 indbyggere er Terrassa den tredjestørte by i regionen Catalonien efter L´Hospitalet og regionshovedstaden/metropolen Barcelona. Byen hører til provinsen Barcelona, der ligger kun ca. 35 kilometer sydøst for Terrassa, mens grænsen til Frankrig mod nord er at finde omkring 240 kilometer væk.

Terrassa har eksisteret som en by siden romertiden og hed oprindeligt Egara, som var et navn den fik mellem 69 og 79 f.Kr. Den gamle bydel har en middelalderlig karakter og rummer mange interessante historiske bygninger. I 2005 opdagede man rester der tyder på, at området var beboet for næsten en million år siden og derfor måske er den ældste by i Europa. Terrassa har længe været førende i produktionen af tekstiler og byen har et museum, der kun er dedikeret denne del af byens historie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Terrassa

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Terrassa, såsom Europcar og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Terrassa og det øvrige Catalonien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Terrassa online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den charmerende catalonske by

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Terrassa, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Der er ingen lufthavn i Terrassa, men der er en række lufthavne i en overskuelig køre-afstand af byen, såsom Girona, Reus og Perpignan (Frankrig), men det er lufthavnen i regionshovedstaden Barcelona, der ligger tættest på Terrassa, kun 45 kilometer fra byen. Læs mere om billeje i Barcelona lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Terrassa

Barcelona (34 km)

Mataró (49 km)

Sitges (60 km)

Tarragona (105 km)

Nyttige links

Besøg det spanske turistkontors officielle hjemmeside om Catalonien her.

Find den billigste lejebil i Terrassa Find Billeje her --> Sammenlign priser her