Billeje i Vic

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Vic. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Vic i Catalonien, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje i Vic fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

vic katedral

Inde i katedralen i Vic. Foto: raul2010, Creative Commons.

Vic i det centrale Catalonien

Byen Vic ligger midt i Catalonien blot 69 kilometer fra Barcelona og er et af de bedste steder i regionen at opleve traditionelt catalanske landliv.

Besøger du Vic bør du tage ind til den centrale plads, Plaça Major, i den gamle bydel, hvor der ofte afholdes markeder og festivaler. Her kan du blandt mange smukke gamle bygning blandt andet se den gotiske rådhusbygning, hvis oprindelse kan spores tilbage til slutningen af det 14. århundrede.

Du bør også sætte tid af til at besøge byens katedral, Catedral de Sant Pere Apòstol, som hører til blandt de mest kendte historiske seværdigheder i Catalonien. Den første bygning på stedet kan spores helt tilbage til år 516, men katedralen blev dog ødelagt ved en arabisk invasion for derefter at blive genopbygget i 886.

Du kan også udforske historie og kunstværker på flere spændende museer i byen, hvis da ikke du blot vil gå en tur i den gamle bydel for at suge den særlige stemning til dig.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Vic

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Vic blandt de mange forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Vic Find Billeje her --> Sammenlign priser her