Billeje i Aguilas

Velkommen til min billeje guide med information og gode råd til dig som skal leje bil i Aguilas i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Aguilas, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Aguilas

Havnebyen Aguilas ligger i det sydlige Spanien på Costa Cálida, som er områdets hovedattraktion. Byen kan spore sin oprindelse helt tilbage til romertiden, men i nyere tid (det 18. århundrede) var det først og fremmest rollen som udskibningshavn for regionens landbrugsprodukter, der skabte grundlaget for Aguilas.

Byen har stadig en central rolle for landbruget i Murcia-regionen, særligt for eksporten af de mange gartneriers produkter. Turisme er dog også vigtig for byen, som i den forbindelse nyder godt af beliggenheden ved Middelhavet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Den gamle bydel rummer flere interessante seværdigheder som den kønne Plaza de España, rådhuset og San Juan de Águilas borgen, som ligger på et forbjerg over bymidten.

Læg også vejen forbi byens madmarked, hvor du kan udforske det rige udvalg af råvarer og regionens gastronomi. Derefter vil det nok være stranden som trækker. Den 34 kilometer lange kystlinje ved byen er rig på små isolerede bugter og strande med krystalklart vand. Det er også på denne kyststrækning, du finder nogle af de bedste muligheder for at dykke ved den spanske Middelhavskyst.

Du kan finde flere informationer om seværdigheder og aktuelle begivenheder i Aguilas hos byens turistkontor her

Aguilas

Aguilas set fra vandet med borgen til højre. Foto: Rietje Swart, Creative Commons.

Billigste billeje i Aguilas

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Aguilas fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Aguilas Find Billeje her --> Sammenlign priser her