Billeje i Corvera Murcia lufthavn

Bestil din billeje i Corvera Murcia lufthavn – også kaldet El Aeropuerto Internacional Región de Murcia – og oplev den smukke sydøst-spanske by Murcia og regionen Murcia med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre sydspanske vine og retter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske østkyst, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til lufthavnen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Murcia i dit helt eget tempo.

Murcia

Med billeje i Corvera Murcia lufthavn er du hurtigt inde i Murcia centrum. Foto-kredit: Murcianboy. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Information om lufthavnen

Den nye internationale lufthavn, Corvera Murcia lufthavn, er først åbnet i januar 2019, hvor den afløste den tidligere Murcia San Javier-lufthavn; men lufthavnen har været under opførelse i omkring 5 år; og faktisk er ideen om en lufthavn her meget ældre. Ifølge Corvera Murcia-lufthavnens formand går ideen helt tilbage til 60’erne, hvor man begyndte at snakke om en international lufthavn i området.

Lufthavnen bærer det officielle spanske navn El Aeropuerto Internacional Región de Murcia og har lufthavnskoden RMU. Den ligger på adressen Avenida de España 101 30154 Valladolises y Lo Jurado, 30154 Murcia, mellem byerne Corvera, Los Martínez del Puerto og Valladolises, ca. 27 kilometer fra Murcia på den spanske østkyst.

Lufthavnen har en enkelt passagerterminal på 28.500 m² og en kapacitet på 3 millioner passagerer og 23.000 flyaktiviteter om året. Kapaciteten kan dog øges til 5 millioner passagerer, hvis det bliver nødvendigt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Corvera Murcia Lufthavn

Der er flere biludlejningsfirmaer til stede i Corvera Murcia Lufthavn, herunder Goldcar, Sixt og Conccordcars. GoldCar er et billeje-selskab i Spanien, som ofte har meget billige priser på billeje. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Murcia og den spanske østkyst. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Corvera Murcia Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den sydøst-spanske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Corvera Murcia Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Corvera Murcia Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder på den sydøstlige del af den spanske Middelhavskyst, som du kan opleve med en lejebil fra Corvera Murcia Lufthavn.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Corvera Murcia Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Murcia (ca. 27 km)
  • Cartagena (ca. 31 km)
  • San Javier (ca. 40 km)
  • Torrevieja (ca. 63 km)
  • Elche (ca. 82 km)
  • Alicante (ca. 105 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Murcia-regionen her.

Find den billigste lejebil i Corvera Murcia lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her