Billeje i Lorca

Velkommen til min guide med information og gode råd om billeje i Lorca. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Lorca, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Fortet i Lorca.

Fortet i Lorca. Foto: Luiyo, Creative Commons.

Generelt om Lorca

Lorca som ligger i Murcia-regionen, lå i middelalderen på grænsen mellem det muslimske og kristne Spanien. Lorca’s historie går dog endnu længere tilbage, hvilket ses rundt om i byens gamle bygninger og monumenter. Der er især mange fra barokken, hvilket har givet Lorca kælenavnet “Barok-byen”.

I 2011 blev Lorca ramt af et kraftigt jordskælv, som kostede flere menneskeliv og skadede mange af byens historiske bygningsværker. Den gamle bydel har i de seneste år derfor været under genopbygning.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Den mest iøjefaldende seværdighed i Lorca er borgen fra det 13. århundrede, som ligger strategisk hævet over byen. Der er adgang til borgen hele året for en beskeden billetpris, og der er mulighed for at tilmelde sig rundture med guide.

En anden populær attraktion i Lorca er Guevara paladset, der også kendes som “Casa de las Columnas” på grund af sine imponerende søjler ved indgangen. Bygningen er et af de flotteste eksempel på barok-arkitektur i byen. Indenfor er der en smuk gårdhave omkranset af rigt udsmykkede buegange lavet af hvid marmor.

Har du en bil til rådighed, er det oplagt at slutte en oplevelsesrig dag af med at køre en tur ud til Middelhavskysten for at tage en dukkert ved en af de mange dejlige strande. Der er kun en god halv times kørsel til havnebyen Aguilas.

Billigste billeje i Lorca

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Lorca fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål når du lejer en bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Lorca Find Billeje her --> Sammenlign priser her