Billeje i Pamplona

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Pamplona. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Pamplona, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

San Fermin i Pamplona.

San Fermin i Pamplona. Foto: MurrayJ3, Wikimedia, Creative Commons.

Generelle informationer om Pamplona

Pamplona som har det baskiske navn Iruña, er hovedstad i den nordspanske provins Navarra. Byen med knap 200.000 indbyggere er mest kendt for den årlige Fiesta de San Fermín, hvor lokale og besøgende vovehalse løber med tyre i gaderne og der afholdes tyrefægtninger.

Pamplona er dog også hjemby for to universiteter og har takket være dens lange historie adskillige andre interessante seværdigheder.

Byen blev oprindeligt grundlagt af den romerske general Pompey i 75-74 f.Kr., hvorfra navnet Pamplona stammer. Den romerske fortid kan du i dag se resterne af i blandt andet bymuren. Ligeledes rummer Pamplona adskillige andre historiske seværdigheder i form af kirker og klostre, som du kan udforske på en slentretur i middelalderbyens smukke gamle midte. Derudover finder du også flere museer, og du bør heller ikke gå glip af chancen for at udforske den lokale gastronomi og de gode vine.

Udover togforbindelser har Pamplona god forbindelse til blandt andet Zaragoza og San Sebastián ad motorveje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Pamplona

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Pamplona fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Pamplona som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Pamplona, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at kun få vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Pamplona Find Billeje her --> Sammenlign priser her