Billeje Pamplona Lufthavn

Bestil din billeje i Pamplona Lufthavn online og spar både penge og tid. Med en lejebil kan du hurtigt komme det sidste stykke ind til byen, der er berømt i hele verden for sin årlige festival, men også har meget andet at byde på. Det oplever du bedst med billeje.

Pamplona tyrefægtning
Pamplona er mest kendt for den årlige Fiesta de San Fermin festival. Foto: Joe Lin, CC BY 2.0

Lufthavnen

Pamplona Lufthavn (lufthavnskode PNA), som ligger omkring 6 kilometer syd for byens centrum, er en lille lufthavn med blot omkring 200.000 passagerer årligt. Der er da også kun en enkelt butik og restaurant i terminalen.

Lufthavnen har dog planer om at vokse og gennemgik i 2005-10 en større ombygning og udvidelse, der har givet den ekstra kapacitet med plads til vækst.

Selvom der i skrivende stund endnu kun tilbydes to ruter til henholdsvis Madrid og Frankfurt, kan det alligevel være en interessant lufthavn for dig, som skal til det nordlige Spanien. Langt hovedparten af passagererne i Pamplona Lufthavn er forretningsrejsende, men lufthavnen er også et godt udgangspunkt for en ferie med billeje.

Biludlejning i Pamplona Lufthavn

Der er busforbindelse fra lufthavnen ind til Pamplona by og normalt også mulighed for at praje en taxi uden for terminalen. Vil du være sikker på at komme nemt videre fra lufthavnen, kan det dog anbefales at bestille en lejebil.

Her på Billeje.info kan du let søge efter den billigste biludlejning i Pamplona Lufthavn, hvad enten det er fra Hertz eller et andet firma. Søgemaskinen indhenter således aktuelle priser fra biludlejningsfirmaerne i lufthavnen og samler dem i én oversigt, så du nemt kan finde det bedste tilbud på en passende lejebil

Se mere af Pamplona med billeje

Lander du i Pamplona Lufthavn, er naturligvis oplagt at leje en bil for at køre ind til selve byen. Pamplona er kendt for at være vært for Fiesta de San Fermin festivalen om sommeren. Den inkluderer det berømte tyreløb gennem gaderne og tyrefægtning på Plaza de Toros. Derudover er det dog også værd at besøge byen for at blot at gå en tur i de smalle middelaldergader og for at se den flotte katedral. Du vil nok møde pilgrimme, som er på vej mod Camino de Santiago.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Andre destinationer inden for rækkevidde

Pamplona Lufthavn ligger dog også godt placeret for dig, der med billeje vil opleve de mange andre kendte byer i de nordlige Spanien.

  • San Sebastian
  • Zaragoza
  • Bilbao
  • Santander

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Pamplona Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her