Billeje i Tudela

Bestil din billeje i Tudela og oplev den charmerende spanske by og Navarra-regionen i det nordlige Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre nordspansk vin og gastronomi til rimelige priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i den historiske Navarra-region.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Tudela og Navarra i dit helt eget tempo.

Tudela panorama

Tudela panorama. Foto-kredit: Albert Torelló. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Tudela

Med sine ca. 35.000 indbyggere er Tudela den andenstørste by i Navarra-regionen i det nordlige Spanien. Byen ligger ved floden Ebro, som er den længste flod i Spanien, ca. 150 kilometer fra den franske grænse, ca. 350 kilometer vest for Middelhavets kyst og ca. 95 kilometer fra regionshovedstaden Pamplona.

Byen blev grundlagt af romerne, omend der allerede fandtes spor af menneskelig aktivitet fra tidlig stenalder og senere keltisk-iberiske stammer før romernes ankomst. Den blev senere erobret af maurerne under deres kolonisering af den iberiske halvø.

Blandt byens største seværdigheder er kirkerne Magdalena-kirken, San Nicolas-kirken og San Jorge-kirken, foruden byens katedral Catedral de Santa Maria.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Tudela

To biludlejningsfirmaer har kontor i Tudela, Europcar og Amigo 24, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Tudela og Navarra-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tudela online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den nordspanske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tudela, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Tudela har ikke selv en lufthavn, men der ligger en række lufthavne inden for overskuelig køre-afstand, såsom Zaragoza lufthavn, der liggerr 110 kilometer sydøst for Tudela, Biarritz lufthavn (Frankrig), der ligger 225 kilometer væk, og Bilbao lufthavn ca. 256 kilometer fra byen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tudela

Zaragoza (ca. 86 km)

Pamplona (ca. 95 km)

Huesca (ca. 121 km)

San Sebastian (ca. 184 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Navarras turistkontor her

Find den billigste lejebil i Tudela Find Billeje her --> Sammenlign priser her