Billeje i Benidorm

Bestil din billeje i Benidrom og oplev den charmerende spanske badeby og den skønne Valencia-region med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, fremragende strande og badefaciliteter, lækre spanske vine og fiskeretter til rimelige priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i området omkring Benidorm, der siden 1950´erne har været en af de mest populære badedestinationer på den spanske østkyst.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Benidorm og Valencia-regionen i dit helt eget tempo.

Benidorm

Benidorm byder på smukke strande. Foto-kredit: .Martin. Oploadet under licensen CC BY-ND 2.0.

Information om Benidorm

Benidorm, beliggende i provinsen Alicante, er en populær ferieby på den del af Spaniens middelhavskyst, der normalt kaldes Costa Blanca. Byen, der har omkring 70.000 indbyggere, har været domineret af turisme i næsten 60 år, hvilket har ført til store lejlighedskomplekser og høje turisthoteller, der ligger langs de flotte sandstrande. Blandt andet rummer byen Gran Hotel Bali, der med sine 186 meter er Europas højeste hotel.

Ud over de skønne sandstrande er byens historiske centrum værd at besøge, især i området omkring kirken San Jaime. Der er også flere parker i området, herunder en vandpark, et zoo og en forlystelsespark.

Perfekt klima og spændende seværdigheder

Beliggende i en bugt i læ fra kolde vinde har Benidorm et yderst behageligt klima, der gør det til et ideelt rejsemål hele året rundt. Trods sit ensidige ry som badedestination er der faktisk mange attraktioner i og omkring byen, såsom Benidorm Palace, Aquarium Mundomar, foruden de tematiske parker i Terra Mítica og Terra Natura.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Benidorm

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Benidorm, såsom Goldcar, Centauro og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Benidorm og Valencia-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Benidorm online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne kystby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Benidorm, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Benidorm har ikke selv en lufthavn, men der ligger flere lufthavne inden for overskuelig afstand af byen, blandt andet i Murcia, Valencia og Alicante. Den nærmeste lufthavn er lufthavnen i Alicante, der ligger omkring 45 kilometer fra Benidorm. Både Murcia og Valencia ligger mere end 100 kilometer fra byen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Bedidorm

Lejer du en bil i Benidorm, gør det det muligt at udforske den omkringliggende region, langt fra masseturisme og nattelivets rytmer.

Blot få minutter fra Benidorm ligger Finestrat, der er en charmerende landsby, rig på vidnesbyrd fra fortiden, med dens typiske “hængende huse”. Med billeje fra Bedidorm kan du også tage på en dagsudflugt, der vil føre dig til de mange slotte i hele regionen. Gå ikke glip af slottet Guadalest, der ligger kun omkring 23 kilometer fra Benidorm. Med en lejebil fra Benidorm har du også mulighed for at udforske de typiske landsbyer langs Vinalopó, bygget op omkring majestætiske fæstninger, eller vandreture langs Sierra Gelada.

Af andre steder, der ligger inden for en overskuelig afstand af Benidorm i lejebil, kan nævnes:

  • Elche (70 kilometer)
  • Alicante (ca. 45 kilometer)
  • Valencia (ca. 138 kilometer)
  • Murcia (126 kilometer)
  • Albacete (207 kilometer)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turistkontoret i Benidorm her.

Find den billigste lejebil i Benidorm Find Billeje her --> Sammenlign priser her