Billeje i Denia

Bestil din billeje i Denia og oplev den charmerende spanske kyst- og havneby og den skønne Valencia-region med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, fremragende strande og badefaciliteter, lækre spanske vine og fiskeretter til rimelige priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i Valencia-regionen, der siden 1950´erne har været en af de mest populære badedestinationer på den spanske østkyst.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Denia og Valencia-regionen i dit helt eget tempo.

Denia

Denias slot og lystbådehavnen forneden. Foto-kredit: Echiner. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Denia

Denia er en charmerende kyst- og havneby beliggende på den berømte Costa Blanca-kyst i den østlige del af Spanien. Byen har en skøn marina med mange sejlbåde, der vidner om byens popularitet som kyst- og havenby. Der er også flotte sandstrande ved byens kyst, hvor du har mulighed for at opleve forskellige former for vandsport.

Dykning og fiskeri er populære aktiviteter i de forskellige bugter langs kysten, mens landskabet omkring byen giver muligheder for klatring, ridning og mountainbike. Der er også et arkæologisk museum, som er værd at besøge. I hjertet af byen er der masser af butikker og restauranter og menuen består ofte af retter fra det traditionelle spanske køkken såsom tapas og paella.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Denia

I skrivende stund har to af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer kontor i Denia, nemlig Goldcar og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Denia og Valencia-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Denia online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne kystby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Denia, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Denia har ingen lufthavn, men der er flere lufthavne inden for overskuelig afstand af byen, blandt andet i Alicanta, Valencia og Murcia. Den nærmeste internationale lufthavn ligger i Alicante (ca. 105 km fra byen), hvorfra du kan rejse videre til Denia med bus eller lejebil. Læs mere om biludlejning i Alicante lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Denia

Der er mange interessante stederi Valencia-regionen og dens naboregioner, du kan besøge med en lejebil fra Denia, ud over selve byen Denia og dens nærmeste omgivelser, naturligvis. Følgende store destinationer ligger alle inden for overskuelig køre-afstand af Denia:

  • Benidorm (ca. 51 km)
  • Valencia (ca. 105 km)
  • Murcia (ca. 177 km)
  • Alicante (ca. 95 km)
  • Albacete (ca. 212 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Valencias turisme her.

Find den billigste lejebil i Denia Find Billeje her --> Sammenlign priser her