Billeje i Elche

Bestil din billeje i Elche og oplev den charmerende spanske by i Valencia-regionen med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre spanske vine og traditionelle valencianske retter til rimelige priser, smuk og særegen natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i området omkring Elche.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Elche og Valencia-regionen i dit helt eget tempo, ikke mindst Elches berømte palmeskov, men også populære byer som Murcia, der kun ligger 59 kilometer fra byen og Alicante, der kun ligger omkring 27 kilometer fra byen.

Elche

Elche er berømt for sine palmer. Foto-kredit: xiquinhosilva. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Elche

Elche er beliggende i syd-øst Spanien i provinsen Alicante, der er en del af Valencia-regionen, omkring 11 kilometer vest for Middelhavet og ca. 27 kilometer fra feriebyen Alicante. Elche, der har omkring  230.000 indbyggere, er berømt for sine palme-produkter, fodtøj, olie og sæbe, men først og fremmest for at være omgivet af en gammel daddelpalmeskov, som er enestående i Europa. Skoven blev grundlagt af araberne for over 1000 år siden og består af over 200000 palmer, som er blevet optaget på UNESCO´s verdensarvsliste.

En anden af byens store seværdigheder er Altamira Slot, der er et slot bygget i 1100-1200 tallet og som nu er nu hjemsted for Elche Museum for Arkæologi og Historie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Elche

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Elche, såsom Sixt, Hertz, Goldcar og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Elche og Valencia-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Elche online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den smukke valencianske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Elche, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der ligger ikke nogen lufthavn i Elche, men der findes en række lufthavne i overskuelig køre-afstand af byen, blandt andet i Murcia, Valencia og Alicante. Den lufthavn, der ligger tættest på byen, er imidlertid lufthavnen i Alicante der den 6. travleste lufthavn i Spanien og som ligger kun ca. 20 kilometer fra Elche.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Elche

  • Alicante (27 kilometer)
  • Murcia (59 kilometer)
  • Benidorm (74 kilometer)
  • Cartagena (105 kilometer)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Elches turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Elche Find Billeje her --> Sammenlign priser her