Billeje i Moraira

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Moraira på Costa Blanca. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Moraira, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Moraira

Den lille kystby Moraira ligger idyllisk placeret mellem havene og bjergene på den nodligste del af Costa Blanca omkring 80 kilometer nord for Alicante og 100 kilometer syd for Valencia, som begge har internationale lufthavne. Den lille by har en del fastboende udlændinge, men befolkningen mangedobles dog i de populære sommermåneder, hvor mange tiltrækkes af den idylliske by og de smukke omgivelser ved havet.

Den brede sandstrand, Playa la Ampolla, ud for byen er den mest populære i lokalområdet. Her ligger flere restauranter tæt ved, men du kan også nyde afslappende stunder i den charmerende lystbådehavn eller på en slentretur i den historiske bydel. Her findes ligeledes talrige caféer og barer, hvor du kan tage et hvil og blot betragte byens liv.

Moraira er et godt udgangspunkt for udflugter til Spaniens tredjestørste by, Valencia, hvis du har en lejebil til rådighed. Byen og dens mange seværdigheder er således blot halvanden times kørsel væk. Ligeledes er det oplagt at tage bilen en tur ned ad Costa Blanca for at opleve nogle af de andre hyggelige byer og badestrande.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Moraira

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Moraira fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Moraira som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Moraira, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Moraira Find Billeje her --> Sammenlign priser her