Billeje i Torrevieja

Bestil din billeje i Torrevieja og oplev den spanske Costa Blanca østkyst med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af mildt og solrigt vejr, fantastiske strande, charmerende kystbyer, smuk natur og interessante historiske og kulturelle seværdigheder at opleve både i området omkring Torrevieja og på resten af den smukke Costa Blanca-kyst – og med biludlejning er du ikke afhængig af offentlig transport, men kan opleve Torrevieja og Costa Blanca-kysten i dit helt eget tempo.

Torrevieja

Kystpromenaden i Torrevieja. Foto-kredit: TioRuben. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Information om Torrevieja

Torrevieja, der har omkring 85.000 indbyggere, ligger i Alicante-provinsen i Valencia-regionen, kaldet Comunidad Valenciana på spansk, ved Middelhavets kyst i det sydøstlige Spanien, omkring 51 kilometer fra provinshovedstaden Alicante, omkring 215 kilometer fra regionshovedstaden Valencia og omkring 470 kilometer fra den spanske hovedstad Madrid.

Byen er en del af den berømte østvendte kyst Costa Blanca, der er en 200-kilometer lang kyststrækning, som strækker sig fra kystbyen Dénia i nord til Pilar de la Horadada i syd. Kysten er en af de mest populære badedestinationer i Spanien og inkluderer berømte ferie-destinationer som Alicante, Benidorm og Elche.

Seværdigheder i Torreviejas

Torrevieja betyder “gammelt tårn” på spansk og bestod kun af et par vagttårne indtil 1800-tallet. I det 19. århundrede begyndte man at udvinde saltminer i Salinas, hvilket fik byen til at vokse – du kan stadig se vidnesbyrd om denne periode i byen historie på det lokale museum. Derudover kan du besøge byens naturhistoriske museum, slendre i en af byens skønne parker og på den smukke strandpromenade eller beundre udsigten fra det gamle La Torre del Moro fra 1300-tallet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Torrevieja

Der findes en lang række biludlejningskontorer i Torreviejas centrum, herunder store selskaber såsom Goldcar og Centauro, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Torrevieja og den populære Costa Blanca-kyst. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Torrevieja online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen på den spanske østkyst.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Torrevieja, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Lufthavne tæt på Torrevieja

Torrevieja har ikke nogen lufthavn, men der ligger et par lufthavne tæt på byen. Murcia-San Javier Lufthavn ligger således kun ca. 30 kilometer syd for Torrevieja, men de fleste vælger dog at flyve til provinshovedstaden Alicante og leje deres bil i Alicante lufthavn, så de allerede har lejebilen til rådighed ved ankomsten til Costa Blanca. Du kan læse mere om billeje i Alicante lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Torrevieja

Ud over at kunne opleve Costa Blanca-kystens mange fantastiske strande og kystbyer, giver biludlejning i Torrevieja dig mulighed for at opleve de mest populære og seværdige naturmæssige, kulturelle og historiske seværdigheder på Costa Blanca-kysten, hvis du får brug for en pause fra de gyldne stunder under den valencianske sol.

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt  kan nås med en lejebil fra Torrevieja, er naturligvis først og fremmest Alicanta-provinsens berømte hovedstad Alicante, som ligger kun ca. 51 kilometer fra Torrevieja.

Men med en lejebil kan du også nemt nå rundt til andre af Costa Blancas og det østlige Spaniens mest populære og seværdige steder såsom:

  • Elche (36 kilometer)
  • Alicante (51 kilometer)
  • San Javier (26 kilometer)
  • Murcia (48 kilometer)
  • Benidorm (94 kilometer)

Nyttige links:

Det lokale turistkontor i Torrevieja

Find den billigste lejebil i Torrevieja Find Billeje her --> Sammenlign priser her