Billeje på Valencia togstation

Bestil din billeje ved Valencia togstation og oplev den charmerende spanske kystby og den skønne Valencia-region med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, fremragende strande og badefaciliteter, lækre spanske vine og fiskeretter til rimelige priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i Valencia-regionen, der siden 1950´erne har været en af de mest populære badedestinationer på den spanske østkyst.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Valencia og Valencia-regionen i dit helt eget tempo.

Valencia station

Valencia station (Estacio n del Norte). Foto-kredit: Enrique Íñiguez Rodríguez. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Valencia togstation

Valencias hovedbanegård bærer det officielle navn Estación del Norte og ligger på adressen Xàtiva, 24, 46007, Valencia, i centrum af byen, ved siden af pladsen Plaza de Torres de Valencia og kun ca. 200 meter fra rådhuset. Banegårdens bygning betragtes som et af de vigtigste værker i den valencianske Art Nouveau-stil og blev erklæret for national kulturarv i 1987.

Banegården har omkring 14 millioner passagerer om året og har både kortere, mellemdistance- og langdistance-ruter, herunder togrejser til Barcelona, Madrid, Murcia, Tarragona, Sevilla, Elche, Granada, Alicante og Zaragoza.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje ved Valencia togstation

I skrivende stund er der ingen biludlejningsfirmaer beliggende ved selve Valencia togstation, men flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Valencia centrum, såsom Goldcar, Hertz, Enterprise, Bugdet og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i stedet for først at skulle til at bestille den, når du er fremme.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Valencia og Valencia-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning ved Valencia togstation online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den skønne kystby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Valencia, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Valencia togstation

Der er mange interessante stederi Valencia-regionen og dens naboregioner, du kan besøge med en lejebil fra Valencia togstation, ud over selve byen Valencia og dens nærmeste omgivelser, naturligvis. Følgende store destinationer ligger alle inden for overskuelig køre-afstand af Valencia togstation:

  • Benidorm (ca. 140 km)
  • Murcia (ca. 220 km)
  • Alicante (ca. 166 km)
  • Albacete (ca. 170 km)
  • Cuenca (ca. 199 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Valencias turisme her.

Find den billigste lejebil på Valencia togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her