Billeje Fort Myers Lufthavn

Bestil billig billeje i Fort Myers Lufthavn nemt og hurtigt i søgemaskinen her på Billeje.info. Her kan du sammenligne priser på ledige lejebiler i Fort Myers Lufthavn fra flere forskellige biludlejningsselskaber. Med en bil kan du uden forsinkelse rejse videre fra lufthavnen til områdets mange strande og spændende byer.

Fort Myers lufthavn
Fort Myers lufthavn fik en helt ny terminal i 2005. Foto: Lee County Port Authority, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Officielt hedder lufthavnen i Fort Myers Southwest Florida International Airport og har lufthavnskoden RSW. Lufthavnen ligger cirka 20 minutters kørsel sydøst for Fort Myers, en mellemstor by ved Caloosahatchee-floden i det sydvestlige Florida tæt ved Golfkysten. Der er busforbindelse fra lufthavnen ind til Fort Myers, men taxier kan være et godt alternativ, hvis du ikke lejer en bil.

Fort Myers Lufthavn, der åbnede i 1983, har ifølge egne oplysninger en kapacitet på 16 millioner passagerer årligt. Foreløbig benyttes den dog “kun” af knap 9,5 millioner rejsende. Fra Fort Myers Lufthavn kan du flyve direkte til et halvt hundrede destinationer i resten af USA, ligesom der er internationale forbindelser til Canada og Tyskland.

Fort Myers lufthavn tilbyder et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Der er også trådløst internet, business center og hæveautomater. Har du brug for en overnatning tæt ved lufthavnen i forbindelse med din rejse, er der nærliggende hoteller. Vil du hellere hurtigt videre, er der et godt udvalg af biludlejningsfirmaer med kontorer i lufthavnen. De tilbyder som regel en bred vifte af køretøjer med alt fra cabriolet’er til store familievenlige SUV’er.

Biludlejning i Fort Myers Lufthavn

Fort Myers Lufthavn har en ideel beliggenhed, hvis du vil udforske det sydvestlige Florida på en kør-selv-ferie med billeje. Ligeledes har du en række interessante byer langs Floridas Golfkyst inden for din rækkevidde. Lejer du en bil i lufthavnen, kan du således mindre end en halv time senere stå med tæerne begravet i sandet og kigge ud over det turkisblå hav. Fra Fort Myers Lufthavn tager det dig nemlig ikke mange minutter at nå ud til til Interstate 75 eller U.S. 41, der kan føre dig op langs kysten eller østpå mod Fort Lauderdale og Miami.

Trænger du først til en forfriskning efter flyrejsen, finder du en håndfuld store shoppingcentre og hundredvis af restauranter inden for et kvarters kørsel fra lufthavnen. Sammen med de omkring 50 strande og utallige golfbaner har de været med til at gøre Fort Myers til et populært rejsemål. Vil du udnytte de mange tilbud i området, bør du leje en bil i Fort Myers Lufthavn. Infrastrukturen i USA og i særdeleshed Florida lægger således op til, at man kører bil. Der findes ganske vist offentlig transport, men ikke i nær samme omfang som i Europa.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde og booke billig billeje i Fort Myers Lufthavn. Ved at bruge søgemaskinen slipper du for at tjekke priserne hos hver enkelt biludlejer i lufthavnen. I stedet får du på få sekunder en samlet oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige udlejere, så du nemt kan finde den bedste pris på netop den bil, som passer bedst til dine ønsker. Du finder biludlejningsfirmaernes skranker tæt ved bagageudleveringen. Blandt udlejerne i lufthavnen er blandt andre Budget, Alamo, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du nemt kan besøge med billeje

Biludlejning i Fort Myers Lufthavn giver dig friheden til at sætte dit eget tempo i ferien og til at besøge lige præcis de attraktioner i Florida, du finder mest interessante. Udover de nærmeste destinationer er billeje naturligvis også en oplagt mulighed for at tage på en rundrejse i Solskinsstaten, hvor du besøger de mest berømte seværdigheder.

  • Fort Myers
  • Bonita Springs
  • Cape Coral
  • Naple
  • Everglades National Park
  • Miami

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Fort Myers Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her