Billeje i Jacksonville Lufthavn

Find den billigste billeje i Jacksonville Internationale lufthavn i Florida USA. Søgemaskinen herover indhenter priser fra mange biludlejningsfirmaer på én gang, så du nemt kan finde og bestille din lejebil, der passer bedst til dine behov.

Jacksonville Lufthavn
Terminalen i Jacksonville Lufthavn. Foto: qwesy qwesy, CC BY 3.0

Primært en indenrigslufthavn

Jacksonville Lufthavn ligger omkring 40 km nord for centrum af selve Jacksonville. Denne er med omkring 900,000 indbyggere den mest folkerige by i Florida, men Jacksonville Lufthavn benyttes ikke kun af de lokale. Mange af de omkring 6,5 millioner passagerer, som årligt benytter lufthavnen, er således ferierejsende, især fra andre dele af USA. Trods sit officielle navn ‘Jacksonville International Airport’ (lufthavnskode JIA) har lufthavnen i skrivende stund således primært indenrigsruter. Den mest populære rute går til Atlanta i nabostaten Georgia.

Lufthavnen har to landingsbaner og én passagerterminal. Et hjørne af lufthavnsområdet er reserveret til militært brug. Her holder Jacksonville Air National Guard Base til. I den civile og største del af lufthavnen byder terminalen på alle de faciliteter, du kan forvente af en mellemstor, moderne lufthavn. Der er således et bredt udvalg af spisesteder, butikker, hæveautomater, hoteller og lignende.

Biludlejning i Jacksonville Lufthavn

Med sin beliggenhed i det nordøstlige hjørne af Florida tæt med gode motorvejsforbindelser sydpå er Jacksonville Lufthavn et godt udgangspunkt for en kør-selv-ferie med billeje. Lufthavnen er således forbundet direkte til Interstate 95 via Airport Road.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde og bestille en lejebil med afhentning i lufthavnen. Du skal blot angive, hvornår du ønsker at afhente din bil, så indhenter søgemaskinen automatisk priser fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer. I Jacksonville Lufthavn inkluderer det alle de kendte firmaer som for eksempel Avis, Alamo, Budget, Thrifty og Hertz.

Det er generelt billigt at leje en bil i USA og i særdeleshed i Solskinsstaten. Florida ligger således som regel i toppen, når der laves undersøgelser over de billigste steder for billeje. Du finder skrankerne for lufthavnens biludlejningsfirmaer i området ved bagageudleveringen. Når du efter de sidste formalia skal hente din bil, er det blot et spørgsmål om at gå over på modsatte side af gade. Har du allerede en reservation på billeje, kan du altså hurtigt være på vej videre mod din endelige destination.

Lej en bil i Jacksonville Lufthavn og opleve Florida

Vælger du at leje en bil i Jacksonville Lufthavn, kan du køre ind til centrum af byen på under 20 minutter. Jacksonville er den største by i staten Florida. Byen har omkring 900,000 indbyggere og tæller man forstæderne med bor her omkring 1,5 millioner mennesker. Byen er da også et et kulturelt centrum for regionen med kunstgallerier, museer, teatre, zoologiske haver og botaniske haver. Der er også god shopping muligheder og natteliv. Nogle af de mest populære attraktioner i Jacksonville omfatter Museum of Contemporary Art (Moca)-Museum of Contemporary Art og Museum of Science and History, naturhistorisk museum med interaktive udstillinger og et Planetarium.

Har du en lejebil til din rådighed, er Jacksonville by naturligvis ikke det eneste interessante rejsemål inden for din rækkevidde. Lufthavnen er også et godt udgangspunkt for at tage på en kør-selv-ferie i resten af Florida. Du kan for eksempel køre sydpå ned langs den flotte kyst, hvor du undervejs vil passerer populære feriebyer som Palm Coast og Daytona Beach. Rejser du med familien, er det oplagt at dreje ind i landet mod Orlando, der er berømt for sine store forlystelsesparker. Mulighederne er næsten uendelige, når du benytter dig af biludlejning

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Destinationer inden for din rækkevidde med billeje

Herunder kan du se et lille udpluk af de byer og attraktioner, der er oplagt mål for en ferie med billeje med udgangspunkt i Jacksonville Lufthavn. Vil du nå længst muligt omkring i løbet af din tid i Florida, kan du eventuelt overveje at benytte dig af ‘One way’ billeje. Så behøver du ikke aflevere din bil samme sted, som du afhentede den.

  • Jacksonville by
  • Daytona Beach: Udover strande er byen kendt for motorløb.
  • Orlando: Forlystelsesparker
  • Tampa: Populær ferieby ved Floridas Golfkyst

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Byens officielle turisthjemmeside

Find den billigste lejebil i Jacksonville Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her