Billeje Boise Lufthavn

Bestil din billeje i Boise Lufthavn (BOI) i søgemaskinen her, hvis du vil tjekke de billigste priser fra alle udlejere med blot én søgning. Med en lejebil tager det dig ikke mange minutter at køre de omkring 6 kilometer ind til Boise.

Med billeje tager det ikke mange minutter at køre ind til centrum af Boise. Foto: Pinpals, Pixabay.

Generelt om Boise Lufthavn

Boise Lufthavn (BOI) ligger lidt syd for byen Boise i delstaten Idaho i USA. Med knap 2 millioner flypassagerer om året er det den største lufthavn i Idaho, som desuden bruges flittigt af Idaho Air National Guard og United States Forest Service.

Lufthavnen har flyvninger til omkring 20 amerikanske lufthavne, såsom Los Angeles, Las Vegas, Chicago-O’Hare, Houston–Intercontinental og San Francisco. Selvom der således ikke tilbydes internationale ruter, kan du med en mellemlanding i for eksempel Californien nemt finde en passende forbindelse hertil fra Europa.

Har du bestilt en lejebil hjemmefra, skal du efter ankomst blot henvende dig ved din udlejers skranke, som du finder på lufthavnens 1. etage. Biludlejningsselskaberne har deres biler på en parkeringsplads lige uden for bagageudleveringens vestlige ende.

Det er nemt at komme i bil fra lufthavnen ind til selve Boise. Du skal stort set bare køre lige ud hele vejen (mod nord ad Vista Avenue).

Billigste billeje i Boise Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde hurtigt finde den billigste billeje i Boise Lufthavn blandt de forskellige biludlejningsselskaber, som betjener lufthavnen. Det inkluderer alle de store udbydere, man normalt finder i USA’s lufthavne såsom Alamo, Avis, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty.

Når du booker en lejebil i Boise Lufthavn i søgemaskinen her på siden, inkluderer prisen blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer i nærheden

Boise er det kulturelle knudepunkt for Idaho med talrige seværdigheder i centrum. Som rejsemål er byen dog mest kendt for de mange muligheder, der er for friluftsliv i det omkringliggende område.

  • Idaho City: En gammel mineby, hvor du kan få et indblik i Idahos rige historie.
  • Bogus Basin: Populært område for skiløb om vinteren og vandring samt mountainbiking om sommeren.
  • Hells Canyon: Det tager 4 timer at køre hertil, men det er turen værd at opleve USA’s dybeste kløft.
  • Silver City: Berømt spøgelsesby omkring to timers kørsel fra Boise.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Boise Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her