Billeje i Kansas City Lufthavn

Lej en bil i Kansas City Lufthavn, hvis du vil have mest muligt ud af din rejse i USA. Her på Billeje.info kan du nemt søge og sammenligne priser på lejebiler i Kansas City Lufthavn fra de forskellige biludlejningsselskaber.

Har du bestilt billeje i Kansas City Airport, skal du blot følge skiltene mod Ground Transportation. Foto: FHKE, CC BY-SA 2.0.

Lufthavnen

Officielt hedder lufthavnen Kansas City International Airport og har koden MCI. Lufthavn ligger ca. 40 minutters kørsel i bil nordvest for Kansas City. Lufthavnskoden stammer fra lufthavnens oprindelige navn, Mid-continent International.

I løbet af et år benytter omkring 12 millioner passagerer lufthavnen. Flere forskellige flyselskaber flyver til mere end 40 destinationer i USA. Lufthavnen er hovedkvarter for flyselskabet Midwest Airlines, men dens beliggenhed i centrum af det nordamerikanske kontinent, gør at der også er mange andre flyselskaber at vælge mellem her.

Kansas Lufthavn tilbyder et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker. Der er også trådløst internet, shopping center, bank og posthus. Der kører busser kører mellem lufthavnen og Kansas City. Vil du ikke være afhængig af offentlig transport, er der dog også talrige biludlejningsselskaber i lufthavnen som for eksempel Alamo, National, Budget, Dollar, Enterprise, Avis, Hertz biludlejning, Holiday Autos og Thrifty.

Lej en bil i Kansas City Lufthavn

Har du bestilt billeje i Kansas City Lufthavn online, skal du efter ankomst blot tage den såkaldte ‘Gray Rental Car Shuttle’. Den samler passagerer op flere steder ved terminalerne for at fragte dem det sidste stykke hen til biludlejningsselskaberne, som der findes knapt et dusin af på lufthavnsområdet.

Det er naturligvis en fordel på forhånd at vide, hvilken biludlejer du skal hen til, inden du stiger ombord på shuttle-bussen. Derfor bør du booke billeje i Kansas City Lufthavn hjemmefra. Det tager kun få øjeblikke, hvis du gør dette i søgemaskinen øverst her på siden. Så kan du desuden i ro og mag sammenligne de billigste priser fra de forskellige udbydere i lufthavnen, og finde et godt tilbud på netop den type lejebil, du har brug for.

Bestiller du billeje i Kansas City lufthavn eller andre steder i USA er prisen altid ink. lovpligtige forsikringer og ubegrænset antal kilometer.

Oplev Midtvesten med billeje fra Kansas City Lufthavn

Kansas City hører ikke til blandt de mest kendte rejsemål i USA. Byen, der er den største i staten Missouri, har dog meget at byde på i form af underholdning og smukke art deco bygninger i centrum.

Med sin centrale placering giver Kansas City Lufthavn dig desuden et godt udgangspunkt for at udforske resten af USA’s midtvest.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Kansas City Lufthavn Find Billeje her -- data-src=